in

Hrvatska starleta koja se povezivala sa starijim hrvatskim tajkunom demantirala da čeka dijete s beogradskim bogatašem

Hrvatska starleta koja se povezivala sa starijim hrvatskim tajkunom demantirala da čeka dijete s beogradskim bogatašem
Slatka-Tajna.Eu

Pobjednica rijalitija ‘Zadruga‘, Iva Grgurić, koja je najpoznatija po tome što je izjavila da je navodno bila u vezi s tajkunom Marijanom Šarićem, navodno je trudna.

Iva čeka dijete s beogradskim poduzetnikom Nemanjom Petruševićem.

Ivin budući svekar je vlasnik najveće i jedne od najboljih autopraonica u Beogradu, imaju i rent a car centar, kao i kafić, gdje povremeno organiziraju zabave.

Navodno su budući otac, kao i cijela obitelj, bili presretni kad im je Iva priopćila da je u drugom stanju. No, ona se vrlo brzo oglasila i demantirala vijest.

-Nisam trudna. Ako takvih vijesti bude, ja ću potvrditi – poručila je.

Podsjetimo, Iva Grgurić je prvu vezu započela sa samo 14 godina, a sve se za nju promijenilo kada se preselila iz Osijeka u Zagreb gdje je dobila posao kao hostesa u klubu.

Tamo upoznaje tajkuna Marijana Šarića koji je počeo izdržavati Ivinu porodicu, ali prema njenim riječima za srpske medije sve to joj je i naplatio. Navodno ju je zaključavao u stan, prijetio i plaćao ljude kako bi pratio svaki njezin korak.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Taj period života je bio traumatičan za mene, ali i poučan. Tada sam shvatila da više nikad neću ovisiti o nekome! Mnogi se i danas nalaze u istoj situaciji kao što sam ja tada. Moj obraz je čist, nikada se nisam bavila nemoralnim stvarima, jedino što sam ovisila o drugoj osobi. Kajat ću se zbog toga dok sam živa! Taj naš odnos trajao je oko godinu dana, a za to vrijeme živjela sam u agoniji – ispričala je tada Iva.

Šarić je za srpske medije ipak sve to demantirao.

-Sve ono što je Iva govorila o meni je totalna laž. Ja imam kompletnu dokumentaciju o svemu što govorim, ona može pričati što hoće. Ja sam njoj želio pomoći. U Zagrebu kad se pomene moje ime, svako zna ko sam ja, a ono što ona sad govori o meni je jako ružno i bezobrazno – rekao je Šarić.

BONUS VIDEO


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

“Ispada da se nije napravilo ništa”

“Ispada da se nije napravilo ništa”

TUŽAN OPROŠTAJ OD MASSIMA: Dugotrajan aplauz i suze

TUŽAN OPROŠTAJ OD MASSIMA: Dugotrajan aplauz i suze