in

U HITNOJ SAM, IZBO SAM STOMAK, UMIREM ALLAHA MI: Horor poruke Bilala Brajlovića nakon raskida sa Majom

U HITNOJ SAM, IZBO SAM STOMAK, UMIREM ALLAHA MI: Horor poruke Bilala Brajlovića nakon raskida sa Majom
Slatka-Tajna.Eu

Rijaliti par, Maja Marinković i Bilal Brajlović, prije samo nekoliko dana stavili su tačku na vezu, nakon čega se ona vratila za Beograd.

Ona je prije par dana gostovala u emisiji “Narod pita” sa bivšim dečkom Markom Janjuševićem Janjušem, a sada tvrdi da Bilal prijeti da će se ubiti zbog nje. Naime, ona je javno objavila poruke koje joj, kako ona kaže, šalje Bilal Brajlović.

Maja je otkrila da je Brajlović molio Boru da je pljuje, a onda je riješila da u javnost pusti užasne poruke kojim je Bilal bombarduje sa broja svog menadžera, kako ona tvrdi, budući da nema svoj telefon trenutno.

Bilal je Maji navodno prijetio da će se zbog nje ubiti, više puta je zvao i napadao zbog Marka Janjuševića Janjuša.

-Sada ćete da vidite kako ološ prijeti i ucjenjuje. S obzirom da nema svoj telefon, dečko mi je prijetio sa broja njegovog menadžera – napisala je Maja koja je potom objavila i poruke.

Šta joj je sve navodno pisao Bilal pročitajte na fotografijama u nastavku teksta.

-Toliko o finom dečku koji je tu noć bio na opojnim supstancama i pod dejstvom alkohola, ja ne želim da ljudi imaju pogrešnu sliku o meni, izvolite primjer kako se divan dečko ophodi prema djevojci. Dečko koji je bolesno ljubomoran, koji me ucjenjuje svaki put kada odem u emisiju, a onda dobijem ovakve poruke. Ja ružnu riječ nisam rekla, ali ako neko misli da sa mnom može da dobije rat, jako se z**ebao – napisala je Maja na svom nalogu.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Osvanule su nove zvijezde modne scene!

Osvanule su nove zvijezde modne scene!

Organizatori Vimbldona kaznili Đokovića

Organizatori Vimbldona kaznili Đokovića