in

Jelena Karleuša i Aneli imale istog ljubavnika: Procurila prepiska – evo o kome je riječ

Jelena Karleuša i Aneli imale istog ljubavnika: Procurila prepiska – evo o kome je riječ
Slatka-Tajna.Eu

Nova učesnica rijaliti programa “Zadruga 7 Elita”, Aneli Ahmić iznijela je šok detalje o mužu Asminu Durdžiću s kojim ima dijete i koji ju je, kako je istakla, prevario s rijaliti učesnicom Stanijom Dobrojević.

Isto tako prije nekoliko godina odjeknula je vijest o aferi pjevačice Jelene Karleuše i bh. nogometaša Ognjena Vranješa, koja je svojevremeno punila stranice tabloida i drugih medija.

Vremenom sva ta priča, istinita ili izmišljenja, počela se stišavati. No, da li je Ognjen Vranješ iz svog srca, uistinu, izbacio Jelenu teško je znati. Sudeći po njegovim SMS porukama koje neke ljepotice, atributa sličnih Karleušii, dilaju putem društvenih mreža, moglo bi se zaključiti da nije, a sada je isplivala priča u kakvom je odnosu Karleušin ljubavnik s novom zadrugarkom Aneli.

Jedna od onih koja se našla na njegovom udaru jeste Aneli Ahmić, kontroverzna seks bomba iz Dubrovnika, koja već neko vrijeme živi u glavnom gradu Bosne i Hercegovine. Njena, vrlo bliska kolegica, skrenula je pažnju na to kako je Vranješ „pegla“, te proslijedila dio njene prepiske s njim.

Foto: Printscreen

 

– Nisam osoba koja preko bilo čijeg imena želi doći do naslovnih strana. Zasuta sam porukama brojnih „mačo mena“ koji bi se rado uvukli u moje srce. No, ja nisam od onh osoba koja pada na slatkorječive priče o „kulama u oblacima“. Poruke nekih navalentnih osoba objavim na svom Instagram profilu da malo zasmijem one koji me prate – rekla je tada kontroverzna Aneli Ahmić.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Na upit da li je Vranješ smara ili se on, isto kao i Karleuši, uvukao u srce, zagnetno je prokomentarisala.

– Mene ne interesuju muškarci poput njega. Više mi se dopadaju oni koji nisu previše eksponirani u javnosti, a u sebi imaju neki seksepil koji, jednostavno, zna da zaglica žensko srce. Ja jesam dragulj koj sija za pravog muškarca, a ne neko ko trči da po svaku cijenu bude dio ogrlice kojom bi se bilo ko kitio bez obzira bio slavan ili ne.

The post Jelena Karleuša i Aneli imale istog ljubavnika: Procurila prepiska – evo o kome je riječ appeared first on Express.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Predsezona je bila najbolja u povijesti hrvatskog turizma

Predsezona je bila najbolja u povijesti hrvatskog turizma

Namirnice za zdrav gubitak kilograma

Namirnice za zdrav gubitak kilograma