in

BOLNA ISPOVIJEST PJEVAČICE KOJA JE OSTALA SIROČE: Nisam imala od čega živjeti

BOLNA ISPOVIJEST PJEVAČICE KOJA JE OSTALA SIROČE: Nisam imala od čega živjeti
Slatka-Tajna.Eu

Snežana Berić, poznatija kao Ekstra Nena, svojedobno je bila jedna od najpopularnijih pjevačica na regionalnoj javnoj sceni koja je 1992. predstavljala Jugoslaviju na Eurosongu, no kako i sama priznaje, život je nije oduvijek mazio.

Mlada je ostala bez oba roditelja, te bila primorana boriti se i raditi sama kako bi na estradi zauzela zavidno mjesto.

Iako nikada nije željela da je javnost žali zbog njene priče, priznaje da je od sramežljive djevojčice u pubertetu odlučila prebroditi sve strahove i ostvariti svoje snove.

‘Moj put je odmalena bio zacrtan, duhom sam bila povezana s glazbom. Roditelji su me sa šest godina upisali u glazbenu školu, sa šesnaest godina sam krišom od obitelji pjevala u zabavnom ansamblu, ubrzo i tajno upisala glazbenu školu’, rekla je Nena i dodala da je od prvog honorara kupila svoj pianino.

Sa samo 16 godina ostala je bez roditelja i tada na sebe preuzela brigu o sestrama. Tijekom studentskih dana pjevala je u hotelu i time ih uzdržavala.

‘Ja se od šesnaeste godine profesionalno bavim glazbom, brinem o sebi. Jako dobro sam se izborila s tim, sve sam stizala, kasnije sam upisala i falkultet. Ujutro sam išla u školu, popodne sam išla na probe s bendom, navečer pjevala u hotelu Taš. Napustila sam studij nakon što sam shvatila da sam iscijeđena kao limun, ali me je profesorica uvjeravala da na fakultetu ima mjesta za mene. Ja nisam imala od čega živjeti, jednostavno sam to napustila i okrenula sam se glazbi’, ispričala je Ekstra Nena u emisiji ‘Iz profila’.

Posebnu pažnju pjevačica je skrenula upravo na Eurosongu u Švedskoj prije 32 godine pjesmom ‘Ljubim te pesmama’.

‘Bila sam lijepa djevojka koju su svi htjeli pored sebe. Uzor mi je bila majka koja je bila prelijepa, koja je s crvenim ružem pravila ručak, njen osmijeh… U svakom trenutku života sam samo njen lik vidjela, ona mi je bila uzor. Tu je snaga, u obitelji, da se postigne nešto u životu’, istaknula je pjevačica u ispovijesti.

(Express / Scena.story.hr)

The post BOLNA ISPOVIJEST PJEVAČICE KOJA JE OSTALA SIROČE: Nisam imala od čega živjeti appeared first on Express.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Pas ukrao bakinu protezu i prošetao “novi osmijeh” (VIDEO)

Pas ukrao bakinu protezu i prošetao “novi osmijeh” (VIDEO)

Jago MVP finalne serije

Jago MVP finalne serije