in

NAJVIŠE JOJ SE DOPAO DNEVNI BORAVAK: Belma Huseiefnedić o boravku u Karleušinoj kući

Slatka-Tajna.Eu

Belma Husienefendić  je potpuno fascinirana Karleušinom kućom i porodicom.

Pripremale smo se psihički za finale, zatim bavile time šta da obučemo, razgovarale o nekim dešavanjima, ali i daljoj karijeri. Upoznala sam i njene kćerke, supruga Duška i čast mi je što mogu da kažem da sam bila u jednoj takvoj porodici koja me je otvorenih ruku dočekala – istakla je Belma.

Nije bila atmosfera kao da je Jelena mentor, a ja kandidat, nego je sve dkelovalo porodično kao da mi je Jelena majka. Baš je divna i brižna žena, ali i mama i supruga. Najviše sam se igrala s njenim psom Bukijem, koji je bio prešarmantan i rekla sam Jeleni da ću vkerovatno doći jedan dan i ukrasti joj psa (smijeh) – kazala je mlada pejvačica.

Osim prijatne atmosfere, Belmu je očarao i luksuzan dom pjevačice, kojoj je suprug kupio vilu na Dedinju od fidbalera Dragana Stojkovića Piksija za više od dva miliona eura.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Što se tiče njene kuće, naravno da je sve fascinantno, zato što je sve stilski uređeno i prelijepo izgleda. Meni se najviše dopao dnevni boravak – poručila je ona.

(Express/24sedam)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Combat Fighter

Upravni odbor Udruženja poslodavaca FBiH nastavlja socijalni dijalog s ciljem utvrđivanja minimalne plaće za svaku djelatnost pojedinačno