in

SNAŽNIJI OD SVIH, ALI NE I OD GODINA: Ovako danas izgleda Čak Noris

Slatka-Tajna.Eu

Od posljednje uloge Čaka Norisa prošlo je skoro deset godina, a za odsustvo sa filmskog platna ima dobar razlog. Njegova supruga Gena 2017. godine oboljela je od misteriozne bolesti, za koju se ispostavilo da je zapravo reumatoidni artritis.

Zbog greške ljekara sve se iskomplikovalo. Gena je počela da osjeća bolove u zglobovima, slabost, bolove u rebrima i drhtanje cijelog tijela. Izgubila je 15 kilograma i morala je da jede dječju hranu jer je teško gutala. Sve to značajno je uticalo na karijeru holivudskog glumca.

Priča ima srećan kraj jer se Gena oporavila u jednoj klinici u Nevadi, ali Čak Noris nije želio da se vrati u Holivud već je ostao pored voljene žene. Protiv ljekara je podnijeta tužba, ali su ipak odustali od suđenja 2020. godine.

Čak Noris se dosta promijenio, pa više nije nalik onom mišićavom heroju kakvog ga pamtimo. Proslavio je i 82. rođendan, a kako danas izgleda najbolje pokazuju fotografije koje su pred vama.

(Express/cdm.me)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

DODIKOV RAJKO VASIĆ PRIJETI DIZANJEM U VAZDUH ZGRADE BHRT-a: Iz SNSD-a tvrde da nije tako mislio…

Za vilu na Bežaniji digli kredit od 500.000 eura: Zavirite u sami luksuz! 4 spavaće sobe, skriveno dvorište, a ovaj predmet je centar! – Senzacija