in

RED JE DA IZGLEDAM LIJEPO: Biljana Sulimanović se transformisala

Slatka-Tajna.Eu

U medijima je nije bilo više od dvije godine, zato je Biljana Sulimanović, nekadašnja finalistkinja “Zvezda Granda”, rješila da se na scenu vrati u punom sjaju. Nedavno je predstavila novu pjesmu “Kletva” koja je odbijena na Beoviziji, a sada je za potrebe povratka na scenu angažovala stilistu i potpuno se transformisala.

– Iskreno, dosadilo mi je da jurcam i razmišljam šta ću da obučem, pa da li će mi to stajati, zato sam angažovala stilistu koji zna šta mi najbolje stoji. Preko moje drugarice i koleginice Valentine Kuzmanović došla sam do Dače: baš mi se svidjelo kako je oblači, s obzirom da je i ona skromna djevojka, kao i ja. Pozvala sam je i pitala da li je zadovoljna saradnjom sa stilistom i odgovori su bili pozitivni, tako da sam i ja odlučila da mu ukažem povjerenje – priča Biljana i dodaje:

 Red je da malo i ja izgledam lijepo (smijeh). Za sad mu vjerujem– dodala je.

Njena vizuelna promena mnoge je iznenadila, te joj je i dalje stižu poruke podrške od fanova, ali i kritike. 

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Ljudima je malo čudno što se desilo odjednom, jer to je opet nešto drugačije od onoga što su navikli od mene, ali su komentari uglavnom pozitivni. Najčešće čujem da sam lijepa i da mi odlično pristaje promjena – ističe pjevačica.

(Express/ Grand)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Najljepša modna izdanja Olene Zelenske, prve dame Ukrajine

RAT UŽIVO: Zelenski kritikovao NATO zbog odbijanja da uspostavi zabranu letova; Objavljena zastrašujuća snimka, reportere Sky Newsa napali Putinovi ‘odredi smrti’ (VIDEO)