in

DJETINJSTVO U 40 KVADRATA: Marija Šerifović nikada emotivnija zbog koncerta u rodnom gradu

DJETINJSTVO U 40 KVADRATA: Marija Šerifović nikada emotivnija zbog koncerta u rodnom gradu
Slatka-Tajna.Eu

Marija Šerifović večeras održava solistički koncert u rodnom Kragujevcu, a pred izlazak na binu za Blic je otkrila kakve uspomene nosi iz ovog mjesta.

Prije 20 godina sam počela da pjevam, a sada imam prvi veliki solistički koncert. Mislim da sam za ovih 20 godina možda nastupala ovdje i to su bili drugi objekti nisu se vodili kao solistički koncerti. Radujem se, malo sam nervozna, ali sve je okej, rekla je na početku razgovora Marija Šerifović.

Ona je otkrila kakve je uspomene vežu za Kragujevac.

-Ne mogu da ti kažem baš pravu istinu kakve emocije budi, ali imam neke fragmente i to je uglavnom neko rano djetinjstvo vezano za taj neki mali stančić od 40ak kvadrata sa jednom od najvažnijih žena u mom životu, a to je moja baka Draginja koja me je očuvala. Te uspomene su najljepše, sve što je dolazilo sa osnovnim i srednjim školama je manje važno jer kako krene škola krenu i problemi. Svoje djetinjstvo bih opisala kao zanimljivo, vedro, veselo. Postojala je faza prevremenog odrastanja. Sve u svemu bih rekla da je bilo koliko lijepih toliko ružnih stvari iskreno rečeno. Smatram da nisam bila uskraćena ni za šta – rekla je pjevačica koja je otkrila da njena majka večeras neće biti u publici.

– Otac će biti tu večeras, majka ne zbog obaveza. Rajka rjeđe viđam pošto on već ima 76 godina i ne može tako lako da putuje, on će biti tu večeras.

Marija Šerifović nedavno je postala majka, a sada je otkrila koliko je sin Mario promijenio njen žviot.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Sve je u redu i sve je baš kako sam mislila i željela. Postoje lijepi i malkice naporniji trenuci. Život mi se tehnički nije promijenio nimalo, a emotivno dosta. Najveća pomoć mi je Verica naravno, a onda i moje prijateljice – rekla je ona za Blic.

(Express / Srpskainfo)

The post DJETINJSTVO U 40 KVADRATA: Marija Šerifović nikada emotivnija zbog koncerta u rodnom gradu appeared first on Express.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Panatinaikos skinuo Real sa trona, sedma titula Evrolige “zelenih”

Panatinaikos skinuo Real sa trona, sedma titula Evrolige “zelenih”

Generalna skupština UN-a usvojila rezoluciju o genocidu u Srebrenici

Generalna skupština UN-a usvojila rezoluciju o genocidu u Srebrenici