in

AJŠA KAPETANOVIĆ: Imala sam svoj cilj i ostvarila sam ga

Slatka-Tajna.Eu

Sa 14 godina se pojavila u Zvezdama Granda, iz djevojčice se preobrazila u djevojku iz djevojke u suprugu i majku.

Dok mnoge mlade žene njenih godina žele samo provod i izlaske, Ajša Kapetanović se odlučila da miran porodičan život. Ipak, zahvaljujući svom menadžeru Hilmi Peljti, Ajša nastupa, radi, a dok mnoge njene mnogo starije i popularnije koleginice još nisu dogovorile nastup za Novu godinu, Ajša nastupa u Engleskoj, a sva mjesta su već rasprodata.

-Ja sam imala cilj u životu i ostvarila sam ga, a to je da uskladim karijeru i privatni život. U privatnom životu imam veliku podršku mojih roditelja i supruga Adija, a u poslovnom imam mog Hilmu. Ono što sam zapostavila je da konačno uđem u studio i snimim novu pjesmu, ali kako vidim zbog svjetske pandemije i mnogo veća estradna imena miruju, ne objavljuju ništa novo, pa me i to malo tješi – riječi su Ajše Kapetanović.

Zbog čega si se odlučila na udaju, pa na majčinstvo, a sve sa dvadesetak godina?

-Ja sam supruga Adija upoznala sa 15 godina, i niko mi tada nije vjerovao kada sam govorila da ću se udati za njega. A, postati majka je nešto neopisivo, nema ništa ljepše nego imati jednu takvu odgovornost, odgovornost biti majka. Vjerovala sam u svoje snove i ostvarila sam ih, ali ne bi mogla, da isto tako i Adi nije vjerovao u sve to.

Imaš tri snimljene pjesme, dvije si dobila od Granda, a jednu si ti sama finansirala, kada se može očekivati četvrta?

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


-Ja se nadam i vjerujem na proljeće, sve je tu već nešto spremno, ali ovaj put ne želim o detaljima. Uglavnom, trebala bi tu novu pjesmu objaviti prije turneje po Americi, a koju je već dogovorio moj menadžer i kojoj se unaprijed radujem. Jedino što me već sada malo rastužuje što ću jedan duži period biti odvojena od svog sina i supruga.

Neki mediji kada nemaju o čemu da izvještavaju onda se hvataju za neistinu, kao što je slučaj sa tobom. Objavili su da si se izoperisala, da si puna silikona, do neprepoznatljivosti…?

-Ako, iko može da kaže da li je to istina ili ne, to si ti. Jer me vidiš prije nastupa, tokom nastupa i poslije nastupa. Vidiš me kada sam nenašminkana, kada sam sportski obućena, ali i kada sam tip top za nastup. Dakle, niti sam operisana, niti sam ugrađivala silikone. A, to mi zaista ne pada na pamet. Ja sam veoma zadovoljna onim što mi je majka priroda dala, a dala mi je dosta toga. Iskreno ne osuđujem nikog ko god poželi da uradi nešto na sebi, ali za sada Ajša ostaje onakva kakva jeste. Zamislite samo da se napunim silikonima, pa da me moje sopstveno dijete ne prepozna. Strašno!

Razgovarao: Bato ŠIŠIĆ

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

STUDEN Holding na Dubai EXPO predstavio mogućnosti ulaganja u BiH

Top Thyroid Product On CB