in

Nakon više od 100 godina lađa ponovo u Mostaru / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Lađarska udruga Mostar uz pomoć mnogih gospodarskih subjekata realizirala je kupovinu i obnovu maratonske lađe koja će u godinama pred nama činiti povijesnu, kulturnu, turističku i sportsku priču grada na Neretvi.

”Kucali smo na mnoga vrata kako bi ispunili svoj san, svoj cilj, svoju misiju da gradu poklonimo lijepu priču”, kazao je Darko Karačić, predsjednik Lađarske udruge Mostar.

Foto: PR / Nakon više od 100 godina lađa ponovo u Mostaru

”Priču koju pišemo sami, priču o volji, želji, borbi, žuljevima i znoju da sportski duh pokažemo na jednom od najtežih natjecanja na vodi”.

”Slike koje smo pronašli u arhivskoj dokumentaciji grada, pokazuju da je lađa dio našega grada više od 100 godina i time se pojačala želja da je ponovo vidimo u svome gradu”, istaknuo je.

Foto: PR / Nakon više od 100 godina lađa ponovo u Mostaru

”Ponosni smo da smo uspjeli u svome naumu i da na ljeto 2023. godine idemo ka četvrtom nastupu ekipe iz Mostara s pripremama u vlastitoj lađi, na našem Mostarskom jezeru koje pruža idealne uvjete”, dodao je Karačić.

“Također, pozivamo sve one koji se žele okušati u ovome spartanskom veslanju da nam se pridruže, a više informacija o svemu mogu vidjeti na facebook stranici i instagramu”, istaknuo je Darko Karačić, predsjednik Lađarske udruge Mostar.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

ANA KOKIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU KOMENTARISALA BIVŠEG: Ispoštovat ću njegovu suprugu – Senzacija

Kuglof s jabukama