in

GDJE SU SADA BORCI ZA LJUDSKA PRAVA? Rada Manojlović bijesna zbog optužbi i montaže gole slike

GDJE SU SADA BORCI ZA LJUDSKA PRAVA? Rada Manojlović bijesna zbog optužbi i montaže gole slike
Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica Rada Manojlović danima je na meti opsjednutog fana i nekadašnjeg učesnika rijalitija “Parovi” Daria Šogorovića koji tvrdi da je sa njom imao intimne odnose za novac.

Još veći skandal i napad na pjevačicu je kulminirao kada je objavio fotografiju nage djevojke i napisao da je na njoj upravo pjevačica. Manojlovićku je ovo, ali i činjenica da su neki mediji prenijeli ovu informaciju kao da je riječ o njoj, naljutilo pa je prozvala i feministkinje, ali i borce za ljudska prava.

Povodom cijele afere, Rada se oglasila na Tviteru.

-Sve sve, al’ da sam krš kad se skinem, tu ga pretjera! Tu se odao! Kakav pacijent, majko mila, nisam skoro ovakav slučaj imala. Ima da popase disciplinsku, što bi rekao Šojić, naravno na sudu. Ljudi, djevojka čak i ne liči na mene, nije se potrudio ni da fotošopira sliku i namontira bar moju glavu. Toliko je očigledna laž, da svi bez vještačenja vide da nisam ja. A da je zgodna, zgodna je. Dosta je bilo da se od kr*vi prave svetice, a od Rade k*rva – napisala je pjevačica, a zatim se zapitala zbog čega žene koje tvrde da se zalažu za prava ljudi nisu stale uz nju:

“Gdje su sad borci za ljudska prava?! Pozdrav za feministkinje koje, vidim, nisu nešto zainteresovane za moj slučaj! Je l’ ja to nisam podobna (fajzerisana, moderna, urbana, šta li?) da me branite?! Neki od nas su očigledno nevidljivi za nevladine organizacije, odnosno NL(V)O objekte i tako to?!”

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/Informer)

The post GDJE SU SADA BORCI ZA LJUDSKA PRAVA? Rada Manojlović bijesna zbog optužbi i montaže gole slike appeared first on Express.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

I ove sezone ciljamo trofeje

I ove sezone ciljamo trofeje

Pita s ovsenim pahuljicama i tikvicom

Pita s ovsenim pahuljicama i tikvicom