in

MILICU SABOTIRALI PREKO KOLEGICE: Pavlovićeva dobila glumačko priznanje, pa nastao haos

MILICU SABOTIRALI PREKO KOLEGICE: Pavlovićeva dobila glumačko priznanje, pa nastao haos
Slatka-Tajna.Eu

Prilikom uručivanja nagrade, moje prezime su zamijenili prezimenom moje kolegice, Milice Todorović, rekla je pjevačica

Milica Pavlović niže uspjehe kako u pjevačkoj, tako i u glumačkoj karijeri. Ona je nedavno dobila prestižnu nagradu na međunarodnom festivalu „Fedis“ gdje su ona i Miloš Timotijević proglašeni za najpopularniji glumački par.

Međutim, tada je došlo do peha i propusta organizatora, te su prilikom uručivanja nagrade pogriješili pjevačicino prezime. Na video bimu iza pjevačice stajalo je prezime njene kolegice imenjakinje, te je pisalo da je nagrada dodijeljena Milici Todorović.

Ovim povodom oglasila se Milica koja je rekla da ovo nije prvi put da je miješaju sa kolegicom.

– Nisam stigla da javim Milici da joj je nagrada kod mene. Svakako, odazivam se na oba prezimena jer su se i njoj, a i meni, već dešavale takve situacije. Jednostavno, ljudi u sekundi permutuju naša prezimena i ne vidim ništa strašno u tome. Ne želim da vjerujem da je neko iz pakosti i ljubomore izazvao ovakvu situaciju i pogriješio moje prezime – rekla je Milica i dodala:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Znam da je bilo mnogo polemike oko toga zašto su Gaga Antonijević i Nataša Drakulić baš meni dali poverenje da odigram glavnu ulogu u seriji „Pjevačica“, kao i da su se za ovu ulogu borile brojne glumice, ali to nije razlog da se bilo ko ljuti ili bude kivan na mene. Publika je očigledno prihvatila moju interpretaciju lika Ivane Lazić, dopalo im se kako smo Miloš Timotijević i ja donijeli ljubavnu priču iz serije, i riješili da nas nagrade. To je jedino važno – objasnila je seksi senjorita, koja ne krije da je ponosna na to što je ponijela prestižnu nagradu.

– Naravno da sam sretna i ponosna. Prije samo godinu dana nisam mogla ni da zamislim da ću dobiti ovako prestižnu nagradu na jednom međunarodnom festivalu. Ovo mi je ogroman vjetar u leđa i podstrek da u drugoj sezoni serije budem još bolja, posvećenija, fokusiranija. Važno mi je da sam opravdala povjerenje koje sam dobila od kompletne ekipe koja je radila na seriji, a sada mi je važno i da ispunim očekivanja publike – zaključila je ona.

(express/alo)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

“Život ima najnevjerovatnije puteve”: Duško je sada nebitan, u Jelenino srce ušao je on

“Život ima najnevjerovatnije puteve”: Duško je sada nebitan, u Jelenino srce ušao je on

Hrvatska samo provodi odluke koje su vezane za sankcije protiv Rusije

Hrvatska samo provodi odluke koje su vezane za sankcije protiv Rusije