in

Lijepe vijesti nakon povratka s Maldiva: Djevojka Lazara Ristovskog otkriva sve o djetetu

Lijepe vijesti nakon povratka s Maldiva: Djevojka Lazara Ristovskog otkriva sve o djetetu
Slatka-Tajna.Eu

Devojka Lazara Ristovskog progovorila o potomstvu

Anica Lazić, poznatija kao 39 godina mlađa partnerka glumca Lazara Ristovskog, ali i kao mlađana glumica i njegova koleginica, dokaz je da ljubav uvek pobedi. Devojka Lazara Ristovskog i slavni glumac uživaju u romansi već neko vreme uspešno odolevajući zluradim omentarima o razlici u njihovim godinana.

Devojka Lazara Ristovskog uživala a na putovanju a spomenula i potomstvo
Par koji je podigao neverovatnu buru objavivi da su u romansi, nedavno je bio na Maldivima, gde smo mogli da ih vidimo srećne i zagrljene ali je Anica Lazić tada prvi put progovorila o potomstvu, doduše na indirektan način.

– Mi moramo da budemo primer svega onoga što želimo da naša deca budu – objavila je citat devojka Lazara Ristovskog, koja ne krije da bi volela da se ostvari u ulozi majke.

Devojka Lazara Ristovskog otkako je u vezi s glumcem nije se oglašavala, sve do sad
Podsetimo, Anica Lazić i Lazar Ristovski naišli su na brojne osude javnosti kada su potvrdili da su u emotivnom odnosu, a kritičarima je sporna razlika u godinama, odnosno problem je što glumac ima 71, a njegova izabranica uskoro 32 godine.

Iako se do sada nijedno nije oglašavalo po pitanju svoje, čini se, „zabranjene” ljubavi, Anica, devojka Lazara Ristovskog je rešila da stavi tačku na zlurade opaske da je sa Ristovskim zbog karijere i na ružne reči koje joj ovih dana nemilice upućuju preko društvenih mreža.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Naime, s pratiocima je podelila niz privatnih poruka koje su joj stizale ovih dana, a u njima smo imali prilike da vidimo i drugu stranu medalje, koja nam, po svemu sudeći, donosi istinu o tome da ljubav ne poznaje godine.

Inače, lumac Lazar Ristovski rešio je da nastavi saradnju sa bivšom suprugom. Danica i Lazar Ristovski prošle godine su objavili da su na svoj brak stavili tačku, a posle razvoda, glumac je dao šansu novoj ljubavi. Ušao je u vezu sa 39 godina mlađom glumicom Anicom Lazić. Susret Anice Lazić i Danice Ristovski neizbežan je…

– Lazar je posle razvoda ostao u korektnim odnosima sa Danicom, a kako je ona vrsna glumica, ne želi da meša privatne i poslovne odnose. Zato ju je angažovao u novom projektu, ali kako u svemu ima uticaj i njihov sin Petar, onda je Danica bila logičan izbor. Ona će igrati u prvoj sezoni, dok će Anica, sadašnja njegova devojka, igrati u drugoj sezoni.

– One neće deliti kadar, ali će svakako biti deo ovog projekta čije se emitovanje očekuje od jeseni – kaže izvor upućen u celu priču. S druge strane, u projektu će igrati i Lazareva snajka Teodora, koja će deliti kadar sa Anicom.

AUTOR: SVET

BONUS VIDEO:

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Tko su novi ministri? – HRT

Tko su novi ministri? – HRT

Nacrt zakona u RS: Bankarske usluge dostupne iz vozila

Nacrt zakona u RS: Bankarske usluge dostupne iz vozila