in

SVEKRVA TANJE SAVIĆ TVRDI: Ostavila je dijete čim je došla iz porodilišta

Slatka-Tajna.Eu

Ovoga puta, u pitanju je prepiska između Tanje i njene svekrve, Dušanove majke Ane, za koju je pjevačica tvrdila da ju je vrijeđala, omalovažavala i učestvovala u procesu odvajanja majke od djece.

– Možete samo da mi pljunete pod prozor. A to za otiske zuba sam sve ispričala policiji, samo što to Vi ne znate, dok Dušan nije bio tu… Ja sam rekla da je dijete bilo jako bijesno, zato što je tata kući došao pijan i maltretirao njihovu majku i onda je sve to prenio na svoju djecu, svu tu agresiju. Protiv mene, gospođo Ana, ne možete nažalost ništa. Ja ću nastaviti da se smijem i radiću na tome da dobijem svoju djecu, a vašem divnom komšiluku ću otkriti sve o vama, tom istom komšiluku kom pričate da sam loša majka i da sam ostavila svoju djecu. Neće Vas oprati ni Sava ni Dunav, neka Vam je sa srećom i sve najbolje Vam želim – sadržaj je glasovne poruke koju je Tanja poslala svekrvi Ani, na šta je uslijedio njen odgovor, gdje Dušanova majka, između ostalog tvrdi, da djeci niko neće braniti da se čuju sa njom, ukoliko to požele i govori joj da ih ne laže.

-Kako si mogla da ostaviš djecu sa čovjekom za kojeg tako pričaš. Gdje ti je savjest i duša ili si smislila neki plan koji ti nije uspio. Ti već hodaš po ivici! Kako ćeš jednog dana da pogledaš svoju djecu u oči? Sve ću da dam u novine. Od prvog dana, kada si rodila dijete. Šta si rekla u bolnici? Šta se desilo kada si ga donijela kući i ostavila. Poslije ga vukla u noć za neku kaznu. Sjećaš se? Zakleću se, da ljudi konačno saznaju istinu o tebi. Ako djeca požele da se čuju sa tobom, niko njima ne brani. Samo nemoj da ih lažeš – napisala je između ostalog svekrva.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/Informer)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

BBI banka kroz program “Liderstva” pokreće natjecanje u pregovaranju i debatama

HRT: Epidemija COVID-a – najnovije informacije