in

KAKVA TRANSFORMACIJA: Žena Peđe Jovanovića izgleda bolje nego ikada

KAKVA TRANSFORMACIJA: Žena Peđe Jovanovića izgleda bolje nego ikada
Slatka-Tajna.Eu

Srpski pjevač Peđa Jovanović koji je nedavno rasprodao tri koncerta u Lisinskom pomirio se sa suprugom Anom s kojom se na neko vrijeme razišao zbog problema s alkoholizmom. Srećom, od tog se poroka uspješno izliječio te su život nastavili zajedno sa svojih troje djece.

Ana se ne eksponira u javnosti i medijima, ali je na društvenim mrežama veoma popularna te s mnogobrojnim pratiteljima voli dijeliti i najintimnije trenutke svog privatnog života, kao i s luksuznih putovanja.

Zbog njenog neodoljivog i atraktivnog izgleda mnogi je smatraju i najljepšom Srpkinjom, no malotko zna kako je nekada izgledala.

Naime, na društvenoj mreži X isplivala je njena fotografija iz mlađih dana na kojoj je, po mišljenju koristika spomenute platforme, potpuno neprepoznatljiva.

Iako Ana danas izgleda bolje nego ikada, mnogi komentiraju da je estetskim korekcijama promijenila osobni opis, te su se komentari na račun njenog fizičkog izgleda samo nizali.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


‘Što je napravila od sebe?’, ‘Majka rođena je ne bi prepoznala’, ‘Kakva transformacija’, ‘Ma žena puca’, samo su neki od komentara.

(Express / Scena.story.hr)

The post KAKVA TRANSFORMACIJA: Žena Peđe Jovanovića izgleda bolje nego ikada appeared first on Express.


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

NMK SRB – Naša beba   – Br. 6  #nmk #nasamalaklinika #srb #smijesno

NMK SRB – Naša beba – Br. 6 #nmk #nasamalaklinika #srb #smijesno

Gvardiola u odabranom društvu

Gvardiola u odabranom društvu