in

SVE BIH POSTROJILA: Slavica Ćukteraš otkrila kako bi se ponašala kao članica žirija „Zvezda Granda“

Slatka-Tajna.Eu

Slavica Ćukteraš postala je poznata javnosti 2003. godine kada se pojavila u prvoj sezoni muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”.


Ekipu u kojoj je bila ona činili su još i Bane Mojićević, Tanja Savić, Steva Anđelković, Darko Filipović i Nemanja Nikolić, a mnogi i danas tvrde da su oni promijenili mnogo toga u muzičkoj industriji. Poznato je da su ove sezone “Zvezde Granda” imale gostujuće članove žirija, među kojima su se našli i bivši učesnici ovog takmičenja,a pjevačica kaže kako bi s eona ponašala u ulozi žirija.

-Sad je to nešto potpuno drugačije nego te 2003. godine kada smo se mi pojavili, ali činjenica je da takmičenje uživa veliku popularnost i ljudi rado gledaju. Ispratila sam neke emisije, vidjela sam da je bilo gostujućih članova žirija i, iskreno, mislim da bih se u tome dobro snašla, ja bih sve svoje kandidate postrojila. Sigurna sam da bi se neko od njih našao u samom finalu. Znam da je sada promjenjeno mnogo toga zbog koronavirusa, ali ako i sljedeće sezone budu imali gostujuće članove žirija, spremna sam da zasijam! Popoviću, čujemo se – našalila se pjevačica.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Alen Islamović – uskoro promocija novog albuma

Vic dana: Mujo i Haso na polaganju