in

Popularni sveštenik objavio ozbiljno upozorenje na prevaru sa brojanicama

Popularni sveštenik objavio ozbiljno upozorenje na prevaru sa brojanicama
Slatka-Tajna.Eu

Otac Predrag Popović upozorio je svoje pratioce na Instagramu na prevaru koja kruži društvenim mrežama, a tiče se brojanica od kristala koje navodno pomažu kod rješavanja različitih životnih problema.

Sveštenik, koji je popularan na društvenim mrežama, podijelio je oglas koji kruži internetom, a u kome se između ostalog navodi:

“Draga braćo i sestre, po blagoslovu duhovnika možete poručiti brojanice od pravih kristala i dragog kamenja kako biste se molili i nosili namenske brojanice.

One vam mogu pomoći i biti na korist i spasenje. Deo novca ide za donaciju manastira.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Hvala Svetom Vasiliju Ostroškom, koji nam je otvorio i ovu mogućnost spasenja”, stoji između ostalog u oglasu, u kome se dalje taksativno navodi u čemu navodno pomažu – od ljubavnih problema preko finansija, pa sve do navodnog liječenja raznih ozbiljnih bolesti.

Otac Predrag Popović je ozbiljno upozorio na ovu prevaru, te istakao da ne postoje nikakve “namjenske brojanice”.

“Vodite računa o ovakvim prevarama! Prvo, ne kaže se ime duhovnika ni manastira! Mada može to da se izmisli, ali se može lako proveriti da li taj duhovnik postoji u tom manastiru i da se pozove manastir i sve proveri. Drugo, kriju se iza Svetog Vasilija Ostroškog. Nema jače stvari nego navesti nekog “moćnog” sveca! I treće, brojanica je predstavljena kao amajlija i da ima moć da uradi sve sa spiska. A spisak takav da zahvata sve kategorije bolesnika i potrebita. Čoveku kad je teško za svaku se slamku hvala. Ovo je zloupotreba, i to duhovna najgore vrste. Veliki greh. Dakle, NE postoji ‘NAMENSKA BROJANICA’!!! Niti brojanice, niti čovek, niti svetac, niti manastir, niti bilo šta ima ikakve moći osim Gospoda Boga! On jedini ima moć koju deli sa drugima po molitvi, a za spasenje čoveka. Njemu se molimo, a ne nekim ‘moćnim’ stvarima koje spadaju u kategoriju sujeverja, a ne vere. Tek tako nećemo zadobiti milost od Boga. Premudrost”, zaključio je on, a prenosi Kurir.

Pratite nas na našoj Facebook i
Instagram stranici, kao i na
X nalogu.


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

SKRHANA OD BOLA: Aneli nakon raskida s Janjušem plače i kuka na sav glas

SKRHANA OD BOLA: Aneli nakon raskida s Janjušem plače i kuka na sav glas

SAMO DA JE POSLUŽI ZDRAVLJE: Tanja Savić progovorila o stambenom pitanju

SAMO DA JE POSLUŽI ZDRAVLJE: Tanja Savić progovorila o stambenom pitanju