in

IAKO JE U ŠEHER STIGAO SA SUPRUGOM, DARKO LAZIĆ OTKRIO: Priznajem, volim Sarajke!

IAKO JE U ŠEHER STIGAO SA SUPRUGOM, DARKO LAZIĆ OTKRIO: Priznajem, volim Sarajke!
Slatka-Tajna.Eu

Folker Darko Lazić važi za jednu od najvećih muzičkih zvijezda u regionu, a čest je gost u Sarajevu, gdje nastupa nekoliko puta godišnje.

I kao po pravilu, klub u kojem nastupa bude krcat. Boravio je Lazić u Sarajevu, i to sa svojom izabranicom Katarinom, s kojom uskoro planira napraviti veliko svadbeno veselje. Naime, oni su obavili građansko vjenčanje, u avgustu će biti i crkveno, a poslije će sve obilježiti s čak 500 zvanica

Posjetio je najviši toranj u regionu „Avaz Twist Tower“.

Uz kafu i osvježenje, Lazić nam je iskreno govorio o svom životu i karijeri. Istakao je da zaista voli sarajevsku publiku te da se, uvijek kada stigne u glavni grad Bosne i Hercegovine, osjeća pozitivno.

-Sarajevska publika mi je jedna od najboljih i uvijek se odlično provedem, a često sam u Sarajevu, kako poslovno tako i privatno. Volim Sarajevo, Sarajlije i Sarajke – rekao nam nasmijani Lazić.

Osvrnuo se i na tvrdnju da je publika u Sarajevu vrlo zahtjevna te da nije lako nastupati pred njom. Lazić je kazao kako on to nije osjetio.

-Sarajevo je grad koji voli prave narodnjake, to su Šaban Šaulić, Sinan Sakić, Mile Kitić, „Južni vetar“… Volim ovdje pjevati, jer se ljudi razumiju u muziku. Ko ne zna pjevati, ovdje i ne može nastupati – istakao je folker.

Iza njega je vrlo turbulentan period života, a sada se smirio. To nam je i sam priznao, kao i činjenicu da je prije živio 200 na sat.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Živio sam jako brzo. Imao sam turbulencije, privatne, poslovne, ljubavne, ali to sam ja. Svi koji me poznaju, znaju kako sam živio, ali moram da se smirim, godine idu, djeca rastu – ispričao je Lazić.

Kako kaže, pjevači moraju živjeti mirnijim životom, jer samo tako mogu opstati na sceni duži period.

Otkrio nam je i neostvarenu želju kada su u pitanju saradnje s kolegama muzičarima. Naime, iako je i sam već dugo dio muzičke scene, još ima neostvarene snove. Jedan od njih jeste i duet s bh. pjevačem Šerifom Konjevićem.

Tokom posjete „Avaz Twist Toweru“ Lazić je istakao da je oduševljen pogledom, kao i da prvi put Sarajevo vidi na drugačiji način. Kao i uvijek tokom posjete bh. prijestonici, Lazić je i ovaj put odsjeo u hotelu „Radon Plaza“, za koji je istakao da ima najbolju uslugu

Nije odolio ni ćevapima na Baščaršiji, uprkos visokim temperaturama.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Bila je prva žena u svijetu na mjestu premijerke / Bljesak.info

Bila je prva žena u svijetu na mjestu premijerke / Bljesak.info

Nimalo lagan fudbalski put: Bosnu i Hercegovinu je činio ponosnom gdje god je igrao

Nimalo lagan fudbalski put: Bosnu i Hercegovinu je činio ponosnom gdje god je igrao