in

NEMAM JA PRIJATELJICE, SAMO KOLEGICE: Snežana Đurišić progovorila o estradnim druženjima

NEMAM JA PRIJATELJICE, SAMO KOLEGICE:  Snežana Đurišić progovorila o estradnim druženjima
Slatka-Tajna.Eu

Snežana Đurišić u novu godinu uplovila je radno spektakularnim koncertom u Kanadi, a kako je tokom cijele godine vrijedno radila tako će 2022. godina biti upamćena.

Pored svih lijepih stvari koje su joj se desile, u prethodnoj godini mediji su se često bavili Snežaninim privatnim životom nerijetko prelazeći granice pristojnosti.

 Nije stvar u tome da li sam ja zaslužila nego je nepristojno. Ja kao i svaki čovjek imam prava na svoj život ali i na privatnost. Nedopustivo je da se takve stvari pišu, ali sreća je što publika zna istinu i kako stoje stvari. Mnogo se ljudi ‘prozlilo’ i nečija sreća više iritira nego što budi u nekome radost iskrena je pjevačica.

Za razliku od brojnih poznatih ličnosti, njenu karijeru nisu obilježile svađe sa kolegama jer Đurišićka zna da postavi granice.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Nemam ja prijateljice, imam dobre kolegice. Vidimo se kada se sretnemo poslovno, rijetko se viđamo privatno na nekim sjedeljkama i po kućama, nisam taj tip, osim sa nekim pojedincima sa kojima se družim nekoliko decenija objasnila je ona.

(Express/Grand)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

TAKO TO RADE SNAŽNE ŽENE: Kćerka Željka Mitrovića preboljela milionera

TAKO TO RADE SNAŽNE ŽENE: Kćerka Željka Mitrovića preboljela milionera

Prednost žena – liderica je njihov feminini stil

Prednost žena – liderica je njihov feminini stil