in

TAKO TO RADE SNAŽNE ŽENE: Kćerka Željka Mitrovića preboljela milionera

TAKO TO RADE SNAŽNE ŽENE: Kćerka Željka Mitrovića preboljela milionera
Slatka-Tajna.Eu

U prvim danima nove godine, kćerka Željka Mitrovića, Kristina raskinula je vjeridbu sa Ilijom, nasljednikom kralja uranijuma sa kojim je do juče uživala.

Vijest o njihovom rastanku iznenadila je mnoge, budući da smo gotovo svakodnevno putem društvenih mreža svjedočili izlivima emocija sa obje strane. Ipak, da nešto ozbiljno nije štimalo u njhovom odnosu, stavili su do znanja svima time što su sve zajedničke fotografije pobrisali, a u međuvremenu su se i oboje oglasili interesantnim objavama.

Hvala ti Bože na lekcijama. Ne mogu biti zahvalniji. Što je dosta – dosta je. Vrijeme je da krenem dalje i ostvarim svoje ciljeve za 2023. objavio je „Insta story“ Ilija i time probio led, a ubrzo zatim i kćerka Željka Mitrovića objavila je nekoliko rečenica koje su po svemu sudeći bile upućene bivšem vjereniku.

– Bog vam otkriva određene stvari s razlogom. Ne ignorišite ono što vam pokazuje. Hvala univerzumu što mi je pokazao ono što je trebalo da vidim. Zaista sam najsretnija djevojka na svijetu – napisala je Kristina kojoj očito nije mnogo vremena trebalo da se oporavi od propale veze.

Pored skupocjenih komada garderobe i luksuznih aksesoara – putovanja, druženja i izlasci ono je u čemu ova atraktivna plavuša uživa, a da ne želi da gubi vrijeme i pati za propalom vezom, ona je pokazala i najnovijom fotografijom na „Instagramu“.

Naime, ona je odlučila da u staroj godini ostavi sve ružno, te se sa prvim danima januara posvetila sebi i to na najljepši mogući način. Sa luksuznog skijališta u Francuskoj, Kristina je obradovala armiju pratilaca objavivši niz fotografija, a u avanturi joj se pridružila i sestra, te se može zaključiti da Kristina sada uživa u veoma lijepom društvu obilazeći lokalne restorane i kafić.

(Express/ Story)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

ŠOK ISPOVIJEST DJEVOJKE KOJOJ JE MARINA POMOGLA: Kupovala pjesme od mene za 800 €, a prodavala ih pjevačima i za po 3.000 €! – Senzacija

ŠOK ISPOVIJEST DJEVOJKE KOJOJ JE MARINA POMOGLA: Kupovala pjesme od mene za 800 €, a prodavala ih pjevačima i za po 3.000 €! – Senzacija

NEMAM JA PRIJATELJICE, SAMO KOLEGICE:  Snežana Đurišić progovorila o estradnim druženjima

NEMAM JA PRIJATELJICE, SAMO KOLEGICE: Snežana Đurišić progovorila o estradnim druženjima