in

Mjesto za uživanje u omiljenim prazničnim slasticama: Vodič za dekoraciju stola

Slatka-Tajna.Eu

Dekoracija stola za praznike je tradicija koja je nezaobilazna i doprinosi prazničnoj atmosferi kada se svi okupe za trpezom. Postavka može biti elegantna i formalnija, a možete se odlučiti i za opušteniju i rustikalnu dekoraciju. Kada je riječ o bojama, crvena i zlatna su klasične, ali nećete pogriješiti ni kombiniranjem crvene i zlatne s drugom nijansom ili svjetlucava srebrena sa zimskom bijelom.

Odaberite boju

Metalik je veoma popularan, jer dodaje onu poželjnu blistavost i sjaj sobi. Ako je vaš stil više tradicionalan, odlučite se za šumsko zeleno i crveno bobičasto voće za pravi praznični duh. Ili, ako želite da uljepšate svoj dom onim prazničnim osjećajem, idite na dugina svjetla koja garantiraju da ćete oduševiti svoje goste.

Kreirajte centralni dio

Ako želite da vaš božićni sto ima pravi utjecaj, uvijek počnite sa centralnim dijelom. Počnite s kliznom pločom kao osnovom, a zatim dopunite izgled dodavanjem zadivljujućih komada za postavu stola. Za tradicionalniji osjećaj dodajte vijence i bajkovita svjetla, uključite cvijeće za moderniji izgled. Idite na božićne mirise poput medenjaka i cimeta uz svijeće.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Tematsko suđe

Postavljanje vašeg božićnog stola trebalo bi biti posebno, pa se pobrinite da svako ukusno jelo bude servirano u pravom posuđu. Stavite zdjele za supu na odgovarajuće tanjire za večeru za fantastičan osjećaj isprobavanja jela.

Završni dodaci

Napravite kartice s imenima, kako biste impresionirali svoje goste. Za svaku večeru, sve je u detaljima, pa kada je vaš sto postavljen, stvorite čarobnu atmosferu paljenjem mirisnih svijeća. Pribor za zabavu također je odličan dodatak stolu i garantira da ćete impresionirati vaše goste. Od čokoladica do poklončića, to nešto dodatno obećava velike osmijehe za stolom.

 

The post Mjesto za uživanje u omiljenim prazničnim slasticama: Vodič za dekoraciju stola appeared first on Azra Magazin.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Procurile privatne fotke: Glumica Anđelka Prpić na rođendanu sa novim dečkom, vjenčanim kumom bivšeg muža?! – Senzacija

DRAGANA MIRKOVIĆ: Seku i mene su zavadili mediji, ali smo se pomirile na aerodromu