in

NAJBOLJA MINUTA U HISTORIJI TELEVIZIJE: Jovana i Željko Joksimović hvalili intimne dijelove Jelene Karleuše

NAJBOLJA MINUTA U HISTORIJI TELEVIZIJE: Jovana i Željko Joksimović hvalili intimne dijelove Jelene Karleuše
Slatka-Tajna.Eu

Život pop dive Jelene Karleuše u posljednje je vrijeme ponovno pod povećalom javnosti, a sad je gostovala na srpskoj televiziji ‘Prva’ gdje je otvoreno govorila o svom privatnom i poslovnom životu.

Karleuša je oduvijek bila britka na jeziku te ni ovaj put nije iznenadila komentarima, ali kad je otkrila detalje jedne večere s bračnim parom Joksimović, društvene mreže su se zapalile.

Naime, kad je na red došla tema njenih eksplicitnih fotografija koje su 2019. godine osvanule u novinama i na gotovo svim portalima, pjevačica je na specifičan način ispričala da su je tada Jovana i Željko Joksimović, s kojima se inače godinama druži, pokušali utješiti.

  • Odem na večeru kod Željka i Jovane Joksimović. Oni vole pričati, ja sam krenula pričati što mi je bilo teško, o situaciji s fotografijama’, započela je Karleuša aludirajući na trenutak kad su mediji objavljivali njene privatne i intimne fotografije.
  • Oni su meni dali jedan divan kompliment. Valjda da me utješe, nisu znali što bi mi rekli pa su izjavili: ‘Ona je toliko lijepa”. Ona je ono što je bilo na naslovnim stranama, znate što. ‘Hajde da je neka ružna, nego je toliko lijepa.’ Kaže Željko: ‘Meni svi prijatelji kažu – što je lijepa’. Jovana kaže da je i ona rekla da je bila lijepa. Ima i nekih lijepih stvari, ako ništa barem im je moja intima bila lijepa – govorila je Karleuša.

Ovih nekoliko sekundi izjave preplavilo je društvene mreže, dok su komentari pljuštali na sve strane.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


‘Bizarno’, ‘Najbolja minuta u povijesti televizije’, ‘Ovo samo ona može’, ‘Hit’, glasili su komentari ispod isječka intrevjua koji se društvenim mrežama proširio munjevitom brzinom.

(Express / Scena.story.hr)

The post NAJBOLJA MINUTA U HISTORIJI TELEVIZIJE: Jovana i Željko Joksimović hvalili intimne dijelove Jelene Karleuše appeared first on Express.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

BiH pristupa programu Digitalna Evropa: Moguće aplicirati na finansije iz EU

BiH pristupa programu Digitalna Evropa: Moguće aplicirati na finansije iz EU

NMK SRB – Pašče – Br. 4 Sezona 1. #nmk #fyp #smijesno

NMK SRB – Pašče – Br. 4 Sezona 1. #nmk #fyp #smijesno