in

STIŽE DUET GODINE: Emrah i Kaća snimili visokobudžetni spot na nekoliko luksuznih lokacija

Slatka-Tajna.Eu

Prije nekoliko dana, pjevač Emrah Emšo najavio je duet sa kolegicom Katarinom Živković, a pjesma nosi simboličan naziv „Volim te i previše“.

Emšo je numeru sam napisao, a danas su snimili kadrove i za spot koji će uskoro ugledati svjetlost dana. Tim povodom se pjevač oglasio i otkrio kako je proteklo snimanje koje se odvijalo na nekoliko lokacija.

– Ovo je zaista visokobudžetni spot, potrudili smo se maksimalno da sve bude na najvišem nivou. Jeste bilo malo hladno, ali trpimo sve. Katarina i ja smo sjajan spoj i mislim da će ova pjesma prirasti mnogima za srce – rekao je Emrah.

Foto: Printscreen

Podsjetimo, on se nedavno oglasio i priznao kako je odabrao baš Katarinu za ovu pjesmu, obzirom da je ranije govorio da želi duet sa drugom koleginicom.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


– Dugo sam razmišljao sa kim bih moga da snimim ovaj duet, jer pjesma zahtjeva lijepu i atraktivnu pjevačicu i jednostavno, ovo je pjesma u koju vjerujemo oboje. Kada je čula odmah je prihvatila saradnju, a spojio nas je naš zajednički menadžer. Siguran sam da će pjesma biti slušana, jer je ovo nešto novo i drugačije. Od srca sam je napisao, a ima i nekih autobiografskih dijelova – rekao je on jednom prilikom.

(express/grandonline)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Zašto bi trebalo da izbegavate kroasane?

Otvaranje Sarajevo Holiday Marketa 15. decembra na Trgu oslobođenja – Alija Izetbegović