in

PRIJE PRVE TRUDNOĆE IMALA 2 POBAČAJA: Marija Mikić ponovo trudna, strahuje zbog prošlosti

PRIJE PRVE TRUDNOĆE IMALA 2 POBAČAJA: Marija Mikić ponovo trudna, strahuje zbog prošlosti
Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica Marija Mikić i njen partner Jovan Pantić prije tri mjeseca postali su roditelji djevojčice Đurđe, a sada je čekaju i drugo dijete.

Marija je vijest o prinovi potvrdila i na svom Instagramu.

-Nema odmora dok traje obnova! Još jedan dokaz da se protiv 7. sile ne može! Htjeli smo da sačekamo još malo da podijelimo najljepše vijesti, ali ste nas danas iznenadili, pa evo da i mi iznenadimo vas! Ljubimo vas i volimo! Pantići +1 – napisala je pjevačica.

Marija se potom oglasila i iznijela detalje trudnoće.

-Toliko smo se mučili da dobijemo Đurđu, koliko sam lijekova pila, bilo je i ružnih stvari, uspona, padova, da ja stvarno nisam očekivala da ću drugi put ovako lako ostati trudna. Vjerovatno je onaj gore vidio kako se lijepo snalazimo, pa ko veli – daj još jedno. Ali svakome Bog da onoliko koliko može da izdrži. Ja znam da možemo. Nemam tremu, ali sam vrlo realna i znam da će biti jako teško sa dvije bebe, ali spremni smo na to jer veća sreća ne postoji – rekla je Marija.

Inače, Marija je prije prve trudnoće imala dva spontana pobačaja i to joj je veoma teško palo.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Imala sam dva spontana pobačaja prije ove trudnoće. Jako mi je teško da izgovorim to uopšte jer mi se čini da će da izazove sažaljenje. Najteže mi je bilo kada sam morala da radim poslije tog nesretnog događaja, da izađem na binu i pjevam, da uveseljavam narod, jer to je moj posao. Pjevam i smijem se a jedva čekam da dođem kući da plače – pričala je Marija tokom prve trudnoće u emisiji “Realna priča”.

-Nije mi prijatno ali želim da podijelim sa svima to, da druge djevojke znaju šta sve može biti po sredi. Inače imam i insulinsku rezistenciju, a onda sam oko Nove godine dobila i koronu. Onda je bilo sumnji za Daunov sindrom za ovu bebu, to je bio takav udarac da nisam znala kako da se nosim sa tim. Plakala sam dan i noć dok nisu stigli rezultati, nisam bila živa – iskrena je bila pjevačica.

Podsjetimo, suprug Marija Mikić iz prethodne veze ima sina, sa kojim se pjevačica odlično slaže.

(Express/Pink)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

RAT UŽIVO: Milioni Ukrajinaca žive bez struje, vlasti koje je postavila Rusija formiraju novu policiju u Hersonu

RAT UŽIVO: Milioni Ukrajinaca žive bez struje, vlasti koje je postavila Rusija formiraju novu policiju u Hersonu

Ćorićev GOŠK ruši rekorde – SportSport.ba

Ćorićev GOŠK ruši rekorde – SportSport.ba