in

Benedetto uradio šakom u glavu saigrača na poluvremenu, policija utrčala u svlačionicu

Slatka-Tajna.Eu

Ovaj 32-godišnji napadač vratio se u Bocu Juniors početkom ove godine iz Marseillea gdje se nije previše proslavio svojim igrama.

Međutim, ni u klubu iz Buenos Airesa mu ne ide baš onako kako je očekivao, a sve češće se nalazi u centru pažnje zbog skandaloznih poteza, a ne golova koji se itekako očekuju od njega.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Minulog vikenda Benedetto je napravio nevjerovatnu stvar jer se na poluvremenu utakmice Boce i Racinga potukao sa svojim saigračem Carlosom Zambranom, a čak je morala reagovati i policija.

Argentinski mediji objavili su da je sve počelo kada su igrači ušli u svlačionicu i počeli su se svađati, a potom je Benedetto šakom u glavu udario Zambrana.

Benedetto je bio ljud što Zambrano ne igra kako treba u odbrani i optužio ga je da je najslabija karika u ekipi. Zbog tuče je u svlačionicu došla i policija koja je uspjela da smiri situaciju.

Obojica igrača ostala su u igri, a na licu Zambrana mogla se vidjeti povreda koju je zadobio zbog udarca Benedetta.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Također, i Benedetto je imao nekoliko masnica na vratu što jasno pokazuje da je tuča između njih dvojice bila žestoka. No, mnogima nije jasno zašto ih trener Huogo Ibarra nije odmah izveo iz igre zbog skandaloznog ponašanja.

Ibarra je nakon utakmice potvrdio da su Benedetto i Zambrano imali sukob, ali je rekao da je to sve bilo verbalno i da nije bilo fizičkog kontakta.

“Znam da je bila rasprava između Benedetta i Zambrana, ali to je sve što sada znam. Takve rasprave uvijek postoje u ekipama i sve to je normalno”, rekao je Ibarra koji očito nije bio svjestan šta se zaista desilo.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Šerif Konjević pliva u parama, a kolega mu kupuje luks poklon: Zvezda Granda obećao “roleks” od 20.000 eura

Tragična sudbina porodice Drecun: Živjeli 10 metara od ubice, samo unuk preživio