in

Izvučen jedan od najvećih jackpota u historiji američke lutrije

Slatka-Tajna.Eu
Jackpot, gambling casino money games banner, big win, vector illustration

Sretna dobitnica ili dobitnik iz savezne države Illinois pogodio/la je brojeve 13, 36, 45, 57 i 67 plus bonus broj (Mega Ball) 14.

“Igrači Mega Millionsa, provjerite svoje listiće! Imamo dobitnika (…) u Illinoisu. Pratite nas da biste doznali više pojedinosti!”, tvitala je lutrija Illinoisa.

“Jedva čekamo saznati tko je sretnik ili sretnica, nadamo se da ćemo mu uskoro čestitati!”, dodao je Pat McDonald, dužnosnik Mega Millionsa.

Jackpot je prvobitno procijenjen na 1,28 milijardi dolara, no pokazalo se da je “konačna vrijednost veća od procijenjene”, pojasnili su iz Mega Millionsa.

Pristane li sretni dobitnik na isplatu dobitka u ratama u idućih 30 godina dobit će 1,337 milijardi dolara, a poželi li isplatu odjedanput, dobit će “samo” 780 miliona, od kojih bi dio otišao na porez, procijenio je Mega Millions.

Jackpot je za ovu lutriju neprestano rastao u posljednja tri mjeseca, zajedno sa snovima o dobitku igrača na sreću. U prethodnih 30 izvlačenja nitko nije uspio pogoditi šest tačnih brojeva.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Iz Mega Millionsa su kazali da su izgledi za osvajanje ove nevjerovatne svote novca iznosile tek jedan prema gotovo 303 milijuna.

Najveći dosadašnji dobitak iznosio je 1,586 milijarda dolara. Brojevi su izvučeni u januaru 2016. u sklopu druge velike američke lutrije – Powerballu, no dobitak je međusobno podijelilo troje dobitnika.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Vratio novac u vrijednosti 11.500 eura koji mu je greškom uplaćen na račun

Ne želim da me porede sa Benzemom