in

NAKON ČETIRI GODINE: Sergej Ćetković 16.septembra u Sarajevu

Slatka-Tajna.Eu

Sergej Ćetković, jedan od najpopularnijih regionalnih pjevača, održat će u petak, 16. septembra 2022. svoj koncert u sarajevskom Bosanskom kulturnom centru.

Ćetković je svojim brojnim izvanrednim nastupima i rasprodanim koncertnim dvoranama širom regije, a također i arenama u Zagrebu, Splitu i Beogradu već odavno pokazao zašto je jedan od najpopularnijih izvođača našeg podneblja.

Ovaj traženi umjetnik pred svoju publiku uvijek donosi ne samo svoj vrhunski vokal, već i sve svoje najdublje emocije i puno srce.

Sergej je u svojoj bogatoj karijeri koja traje više od dvadeset godina napisao i otpjevao brojne velike hitove, a upravo su emotivne ljubavne pjesme njegov zaštitni znak. Aktuelni singl „Ne odlaziš“ upravo osvaja top liste, a uz novu pjesmu, Sergej je vlasnik brojnih velikih hitova – “Kofer”, “Ljubav”, “25. sat”, “Pusti probleme”, “Bar da odeš”, “Neka te ljubav dočeka”, “Oči nikad ne stare”, “Moj svijet”, “Pogledi u tami”, “Korov”, samo su neke od njegovih bezvremenskih pjesama.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Sarajevska publika će imati priliku zapjevati uglas s ovim crnogorskim šarmerom i umjetnikom na velikom koncertu u Bosanskom kulturnom centru 16. septembra!

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Brad Pitt i ekipa filma “Brzina metka” na premijeri u Parizu

RAZIŠLI SE PROŠLE GODINE: Bajaga i Emilija ni prijateljima nisu otkrili detalje