in

RAZIŠLI SE PROŠLE GODINE: Bajaga i Emilija ni prijateljima nisu otkrili detalje

Slatka-Tajna.Eu

Vijest da se Momčilo Bajagić Bajaga razvodi od supruge Emilije šokirala je javnost u cijelom regionu. Muzičar je poznat po tome da o svom privatnom životu nikad ne govori u javnosti i da se uvijek trudi da izbjegne odgovor kad ga novinari pitaju za porodicu. U malobrojnim intervjuima rekao je poneku riječ o djeci, sinu i kćerki, koji su odrasli ljudi, kao i o supruzi, o kojoj je imao samo riječi hvale. Tako se stekao utisak da je njihov brak idealan i da nema nikakvih trzavica, ali izgleda da nije tako.

Kako priča izvor između Bajage i Emilije već dugo nije štimalo kako treba i njih dvoje duže vrijeme nisu živjeli zajedno, pa je razvod bio neminovan.

– Ne znam tačan razlog zbog kojeg su se rastali, ali pouzdano znam da od 2019. nisu živjeli zajedno. Verovatno su mislili da će prebroditi krizu i nisu odmah podnijeli zahtijev za sporazumni razvod, ali kako se to nije desilo, odlučili su da brak i formalno okončaju. To se se desilo u maju 2021, kada je bilo posljednje ročište na sudu i tad je razveden njihov brak. Emilija i Bajaga su u braku stekli imovinu koju su ravnopravno podijelili, jedan stan u Beogradu je pripao njoj, a drugi njemu. On ne voli da se njegovo ime provlači po novinama u drugom kontekstu osim kad je muzika u pitanju. O razvodu, znam pouzdano, ni svojim prijateljima nije pričao detalje. Nekolicina njih zna za to, ali ga ništa ne pitaju. Bajaga održava redovan kontakt s djecom, postao je deda, jer je njegov sin dobio dijete, pa po tom pitanju sve funkcioniše u najboljem redu. Koliko znam, i njegova bivša žena takođe s djecom ima redovan kontakt i viđaju se, ali ne znam u kakvom je odnosu s Bajagom nakon razvoda – rekao je on.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


(Express/ Kurir)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

NAKON ČETIRI GODINE: Sergej Ćetković 16.septembra u Sarajevu

RAT UŽIVO: Rusi uoči sastanka Putina i Erdogana o ukrajinskom žitu objavili saopćenje – ‘Raskrinkavamo mitove’