in

NE ZANIMJU ME VIŠE ŽENE: Sanja Stanković presjekla nakon iskustva sa Matorom

Slatka-Tajna.Eu

Voditeljica i bivša zadrugarka Sanja Stanković već neko vrijeme uživa u srećnoj emotivnoj vezi sa muškarcem kog za sada krije, ali priznaje da joj se i dalje udvaraju žene.

Naime, Stankovićeva otkriva da su žene daleko orignalnije, kada je muvanje u pitanju.

Danas ljudima ne smeta da se udvaraju iako znaju da si zauzet i srećan. Pišu mi i muškarci i žene, mada moram da priznam da su djevojke mnogo originalnije u muvanju. Kod muškaraca je sve standardno, klasika, dok žene šalju lijepe poruke, originalne, zanimljve, znaju da budu i jako duhovite. To što djevojka ima dečka, njima ne smeta, znaju da nisu jedni drugim konkurencija – kaže Sanja kroz smeh.

-Iskreno, ja sam imala to iskustvo sa Matorom i više nemam želju da budem sa ženama. Ne radi me to više. To je bila ludačka energija, ludački odnos i što se mene tiče, tu je stavljena tačka na bilo kakvu šemu te vrste sa ženama. Sa druge strane, muku mučim sa tim nježnijim spolom, kako ga nazivaju, jer ima baš ljubomornih djevojaka. Stalno prave neke zvrčke, probleme, bave se i vradžbinama… Šta ćeš, smeta ljudima što sam sretna, ispunjena, ostvarena i voljena – zaključuje Sanja, koja će tek da vidi kako će Matora da reaguje na ovu promijenu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


(Express/ Kurir)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

RAT UŽIVO: CNN u svojoj analizi navodi da je propao plan Evrope i SAD-a da zabranom uvoza ruske nafte promijene tok invazije na Ukrajinu

POČEO PRVI YOUTH BUSINESS CAMP ADRIA U SARAJEVU