in

“FEMINNEM” DOK NE PREMINEM: Popularni bend nakon decenije pauze ponovo na okupu

Slatka-Tajna.Eu

Pamela Ramljak, Nika Antolos i Neda Parmać nakon deset godina ponovno se vraćaju kao Feminnemke.

Neda i ja smo dugo o tome razmišljale. Dobivale smo ponude od raznih producenata, čak i iz Beograda, no to su sve bili obavezujući ugovori gdje smo bile svjesne kako se isključivo moramo posvetiti grupi. U to vrijeme prioritet su nam bila djeca. No, sada kada vidimo da je sve sjelo na svoje mjesto, odlučile smo da je pravo vrijeme za povratak. I tokom pandemije smo dobivale puno poruka kada ćemo se okupiti- rekla je Pamela Ramljak u razgovoru za RTL

Riječ je o ljubavnoj pjesmi ‘Zajedno’. Njih tri su je napisale, a autor muzike je Branimir Mihaljević. Pamela je otkrila kako to da su prelomile i donijele odluku da se nakon deset godina pauze vraćaju u istom sastavu.

Neda i ja smo nedavno snimale božićnu pjesmu i tu smo si priznale kako nam Feminnem iznimno nedostaje. Ideju smo predstavile Branimiru, koji je oduvijek bio s nama, a kad smo i prije nekoliko mjeseci kontaktirale Niku, ona je na prvu bila oduševljena idejom. Već je puno toga u pripremi, u studiju smo već dva mjeseca, a u Vodicama na CMC festivalu bit će naš prvi nastup– rekla je Pamela. Svjesne su kako će im ritam biti ubrzan, pogotovo jer van toga imaju i porodicu te druge poslove, a Pamela se našalila kako naveliko prima ponude za dadilju. Na Instagramu je već osvanula službena stranica benda, a djevojke su podijelile i nekoliko videa sa snimanja.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Vjerujem da je Pamela jednako uzbuđena kao i ja. Presretna sam i sve tri smo nekako osjetile da je sada pravo vrijeme za to. Šta drugo reći nego – Feminnem dok ne preminem– rekla je Neda.

(Express/ RTL.HR)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Brandao i Bogdanović heroji! Velež je osvajač Kupa Bosne i Hercegovine!

Istražitelj o mogućem ruskom cyber napadu na BiH