in

Još nije kasno za novi početak: Marinkova udovica pronašla je ljubav i mir

Još nije kasno za novi početak: Marinkova udovica pronašla je ljubav i mir
Slatka-Tajna.Eu

Udovica legendarnog pjevača narodne muzike Marinka Rokvića dostojanstveno se nosi sa nenadoknadivim gubitkom, a ličnim primjerom pokušava da svojim sinovima Nikoli i Marku, ali i unucima, pokaže kako život i ljude treba poštovati i voljeti.

Iako je praznina koju je iza sebe ostavio njen voljeni suprug i dalje prisutna, Slavica je pronašla dovoljno ljubavi u svom srcu da svaki dan uljepša sebi i svojoj porodici, kao i brojnim obožavaocima koji prate njene blogove i jedva čekaju da napiši nešto novo.

Slavica Rokvić pronašla je ljubav u svom srcu, a sada pomaže i drugim ženama

„Ko gleda spolja sanja, ko gleda u sebe budi se.

Jer ono čega nema ne može izaći iz čovjeka.

Pa čovječe, probudi se”, stoji na njenom Instagram profilu.

Slavica Rokvić ljubav je pronašla u pisanju jer svakodnevno daje savjete mnogim damama kako da ostanu zdrave, kako da se izbore sa problemima menopauze, pripreme novo jelo, ukrase svoj dom ili ih podstakne da otkriju umjetnika u sebi…

Slavica postavlja slike fantastično serviranih jela koje sama sprema i fotografiše, fotografije iz teretane sa treninga, ali i slike svoje porodice…

Uz staru fotografiju na kojoj su ona i Marinko nasmijani i sretni, napisala je: “Zaborav je težak, jednostavno nemoguć jer stalno tečeš mojim venama.”

Slavica Rokvić ljubav je pronašla u pisanju i polako gradi karijeru blogera.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Uprkos tome, Slavica se trudi da živi kvalitetnim i ispunjenim životom, a u tome je podržavaju sinovi Nikola i Marko.

Slavica Rokvić ljubav je pronašla i u putovanjima, redovnom vežbanju, piše blogove posle knjige, a odnedavno joj se smeši nova karijera.

Naime, Marinkova supruga angažovana je za reklamiranje nekih farmaceutskih proizvoda namijenjenih liječenju hormonske neravnoteže, budući da su njeni pratioci veoma brojni i uglavnom žene, te u njoj prepoznaju iskrenost i dobre namjere.

I upravo zbog svih dama koje je prate, Slavica je pred novogodišnje praznike napisala javno pismo Deda Mrazu, ne u ime svojih unuka, već u svoje ime, u kojem, između ostalog, piše:

„Donesite poklone i odraslima, jer nam u ovim vremenima možda više trebaju da bi naša djeca bila sretnija.

Probudite to učahureno dijete u svakome od nas, oslobađajući sva ona divna osjećanja ljubavi, radosti, suosjećanja, bez obzira na vjeru, rasu, predanost.

Zaljubimo se u različitost uz poštovanje.

Ti si mudar čovjek i znam da ćeš mi pomoći.

Hvala vam unapred što ste sa mnom verovali da možemo biti ljudi.”

svet-scandal.rs

BONUS VIDEO:

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Spremite i do 1.000 evra

Spremite i do 1.000 evra

Aleksandra Mladenović otkrila da li je tokom udesa bila pod dejstvom alkohola! (FOTO) – ShowBiz – Region – Vesti – Svet Plus

Aleksandra Mladenović otkrila da li je tokom udesa bila pod dejstvom alkohola! (FOTO) – ShowBiz – Region – Vesti – Svet Plus