in

FERID AVDIĆ ODUŠEVIO U “NAŠOJ KAFANI”: Od najljepše gospođe Njemačke na poklon parfem

Slatka-Tajna.Eu

Veoma zapažen nastup u jednom od najpoznatijih restorana u Frankfurtu, u „Našoj kafani“ imao je popularni bh. pjevač Ferid Avdić. Avdića je u „Našoj kafani“ dočekao jedan od vlasnik Tuzlak Edin Jahić, poželio mu dobrodošlicu i lijepo ga ugostio. Prije svega, Ferid je „morao“ da se slika sa konobarima Davorom i Zoranom,ali i sa kuharicom Vericom

Te večeri među mnogobrojnim gostima bila je Nelly Sigman Schmolke najljepša gospođa Njemačke, kojoj je pravo ime Munevera. Ferid je pohvalio njen izgled i mladalački izgled, a Munevera mu je na tako lijepe riječi uzvratila pokolnom, u pitanju je bio muški parfem iz njene lične kolekcije koji se zove „Nelly“.

Posebno je bio zanimljiv susret violiniste iz Sarajeva Benjamina Derviškadića i Ferida Avdića. I jedan i drugi se poznaju godinama, nisu se dugo vidjeli.

Drugi vlasnik pomenutog restorana je Sarajlija Saša Klačar, koji je tu večer slavio pedeseti rođendan. Na samom početku Ferid je za Sašu otpjevao jednu rođendansku pjesmu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Kao Sašini gosti na rođendanu su bili konzularni radnik generalnog konzulata BiH u Frankfurtu Dragan Pejić Peja i njegova supruga Dijana. Samo za nju Ferid je otpjevao njegov veliki hit „Dijana ljubavi“.

Među mnogobrojnim gostima bio je bh. biznismen Ervin Kandić sa društvom, a u tom društvu bio je i njegov uposlenik i jedan od najboljih radnika Dejan Stjepić iz Kaknja, koji uz to i odlično pjeva. Ferid ga je najavio kao izuzetnog talentovanog mladog pjevača i Dejan je otpjevao pjesmu Seje Kalača “Kafanska pjevačica“ i publiku digao na noge.

Tu večer Adisa Grebović – Grieco upoznala se sa svojim zemljakom Feridom, te rekla kako imaju dosta zajedničkih prijatelja iz njihovog rodnog mjesta Gacka.

Piše: Bato Šišić

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

FATALNA HELENA TOPALOVIĆ: Zavodnica kamenog srca

Rusija upotrebljava novu generaciju laserskog oružja u Ukrajini / Bljesak.info