in

FATALNA HELENA TOPALOVIĆ: Zavodnica kamenog srca

Slatka-Tajna.Eu

Kćerka pjevača Milana Topalovića Topalka, Helena Topalović, postala je interesantna javnosti zbog svog ljubavnog života još od svojih srednjoškolskih dana.

Helena trenutno uživa u braku sa 10 godina starijim biznismenom Draganom Aleksićem, a i ranije je intrigirala javnost izborom partnera.

Atraktivna brineta je i prije privlačila pažnju javnosti detaljima iz privatnog života, a na spisku njenih partnera bilo je i nekoliko očevih kolega.

Helena je prije deset godina bila u emotivnoj vezi sa pjevačem Jocom Stefanovićem.

Par je bio zajedno godinu dana, a poslije tri godine, pisalo se da je bila u vezi sa voditeljem Vladimirom Stanojevićem.

Njih dvoje su, navodno, krili vezu, a Vladimir je Helenu tokom kratkotrajne romanse vodio na putovanje u Italiju.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Godinu dana kasnije Helena je osvojila još jednog tatinog kolegu i to Slobu Vasića. Njihova emotivna veza bila je burna budući da se pričalo da su se na jednom zimovanju svađali. Nije ni bila dugog vijeka, poslije sedam mjeseci riješili su da svako krene svojim putem.

Samo nekoliko mjeseci nakon raskida sa Slobom mediji su pisali da se upustila u romansu sa još jednom zvijezdom “Granda” – Milošem Vujanovićem, koji je danas oženjen Zlatom Aranđelović, kćerkom Zorice Brunclik. Međutim, oni su tvrdili da su samo prijatelji.

A onda se pričalo da je Helena bila u višemjesečnoj romansi sa Damirom Džumhurom, a poslije njega je stupila u vezu sa sadašnjim suprugom Draganom Aleksićem, kojeg je donedavno krila od javnosti.

Piše: O.T.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Domovi zdravlja traže sudsku zabranu štrajka vozača saniteta

FERID AVDIĆ ODUŠEVIO U “NAŠOJ KAFANI”: Od najljepše gospođe Njemačke na poklon parfem