in

Allegri objašnjavao neobjašnjivu utakmicu Juventusa: “Tako to bude”

Slatka-Tajna.Eu


Trener Juventusa


Juventus je večeras na nerealan način izgubio meč od Genoe na Lugi Ferrarisu. Konačan rezultat bio je 2:1 u korist domaćina koji je do preokreta došao u samom finišu meča.


Foto – EPA




Torinski tim je dominirao do 87. minute meča. Imao je prednost od 1:0 i dosta velikih šansi, ali je na kraju domaći tim uspio okrenuti meč i doći do tri velika boda pogotkom s penala u posljednjim sekundama.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Nakon meča trener Juventusa Massimiliano Allegri je bio bijesan na svoje igrače.

“Više sam nego bijesan. Veoma sam razočaran jer nismo dobii utakmicu. Morali smo postići drugi gol, a nismo”, rekao je Allegri za Sky Italia i dodao je:

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

“Postoje određene stvari na kojima se mora raditi. Karakteristike pojedinih igrača se ne uklapaju. Nismo imali nekog ko bi usporio tempo. Kada promašiš toliko šansi, slijedi kazna. Tužan sam zbog poraza, ali nama on ništa ne znači”.

Moise Kean je imao promašaj za pamćenje. Allegri je dao svoje viđenje ove šanse.

“Kean je igrač koji često zabija golove iz polušansi. Večeras je imao pet ili šest velikih prilika i nije dao gol. Takav je fudbal. Criscito s penala nije mogao i drugi put promašiti. Ovo je sport, kada ne iskoristiš šanse, budeš kažnjen. Genoa je zasluženo slavila”, istakao je Allegri.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa










Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

RAT UŽIVO: Kličko uvodi policijski sat zbog Dana pobjede

Trudnica iz Hrvatske: Doktor me upitao da li bih ubila dvogodišnje dijete koje ima tumor! – Senzacija