in

SUPRUGA NIKOLE ROKVIĆA ODGOVORILA NA ONO ŠTO JE SVE ZANIMALO: Postoje stvari koje su više od nas samih

SUPRUGA NIKOLE ROKVIĆA ODGOVORILA NA ONO ŠTO JE SVE ZANIMALO: Postoje stvari koje su više od nas samih
Slatka-Tajna.Eu

Supruga Nikole Rokvića, Bojana Barović oglasila se putem mreža i odgovorila na pitanje koje danima unazad dobija, a vezano je za supruga i njegovo hodočašće.

Naime, kako je objasnila u svojoj objavi, od kako je prije više od deset dana krenuo pješaka na put dug 1.060 kilometara, Bojana dobija samo jedno pitanje.

U svojoj novoj objavi odlučila da je pojasni odgovor na stvar koja muči mnoge:

“Ovih dana dobijam mnogo pitanja i komentara na temu kako smo kao porodica podržali Nikolu u ovako zahtjevnoj misiji, koja pored njegovih teškoća samog puta, odražava i na nas jer ostajemo punih mjesec dana bez njegove pomoći i prisustva”, napisala je ona i nastavila:

“Ako gledamo našu svakodnevnicu i sitne probleme koje ona nosi, nije često lako, ali ako gledamo višu svrhu svih nas i ispunjenje iste, onda cijela situacija nosi novu dimenziju! Baš tu dimenziju sam i ja izabrala da posmatram sve ovo i mogu samo da budem zahvalna Nikoli, jer pored nesebične pomoći koju će pružiti djeci kojoj je to trenutno najpotrebnije, pružiće i našoj kao i drugoj djeci primjer kako možemo pomjerati svoje granice, primjer da ništa nije nemoguće i primjer da postoje stvari koje su više od nas samih i kada živimo na taj način i mi sami postajemo viša i mnogo srećnija verzija sebe”, objasnila je Bojana i na kraju dodala emotikon srca.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


(Express / CDM)

The post SUPRUGA NIKOLE ROKVIĆA ODGOVORILA NA ONO ŠTO JE SVE ZANIMALO: Postoje stvari koje su više od nas samih appeared first on Express.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Vaskršnja gnijezda od ovsenih pahuljica

Vaskršnja gnijezda od ovsenih pahuljica

Silva već ima novi klub

Silva već ima novi klub