in

ŠEMSA SE SJETILA INCIDENTA NA NASTUPU: Pala u nesvijest kada je gost sebe udario flašom u glavu

Slatka-Tajna.Eu

Pitanje koje nerijetko postavljamo pjevačima iz vlastite ali i profesionalne radoznalosti je na koji način se publika veselila nekada, a kako to čini sada.

Legendarna pjevačica Šemsa Suljaković kazala je da voli najviše nastupati u diskotekama jer je tu specifična publika koja uživa u pjesmi. Sami prave euforičnu atmosferu horskim pjevanjem, fotografiranjem, uključivanje live i svi se nekako, kaže Šemsa, zabavljaju.

Dese se izgredi ponekad, ali sve je to ništa u poređenju sa nekadašnjom publikom. Nastranu, dodaje ona, što je publika ćeifila, meračila uz iće i piće, bilo je objekata u kojim je sijevalo staklo.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Bila sam očevidac kada je u kasne sate jedan od gostiju sam sebe udario flašom u glavu, šiknula je krv iz čela a ja naravno pala u nesvijest. Gledala sam momka koji pokušava podići sto i udariti sebe u glavu, a onda kada to nije mogao jer je sto bio kameni, udario je čelom od sto i tako i ostao. Ja sve razmijem, ali takve momente ne mogu. Recimo, sve bih pripisala alkoholu, strašnom zlu. To kažem jer ima ljudi koji bukvalno ne poznaju granice ni u čemu, pa ni u tom poroku pa onda sami sebi naštete – kazala je, kako reče u najsvježijim „Zvezda Granda“ Dragan Stojković Bosanac, pjevačica „raskalašenog i otmjenog glasa“. 

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Real ima šampionski DNK! Kraljevi su drugi finalisti Lige prvaka

Pokajali su se za dva života: Pogledajte scene navijača Reala koji su napustili stadion ranije