in

MERIMA DŽAFIĆ: Hakeri iz Srbije su me napali

Slatka-Tajna.Eu

Trenutno sam kod sestre u Njemačkoj jer sam prije godinu dana postala tetka i evo već slavimo prvi rođendan malog Noaha, kaže pjevačica Merima Džafić. Vraćam se uskoro nazad u Tuzlu i sa svojim bendom nastavljam nastupati po raznim zabavama, manifestacijama i svadbama. U martu sam, za Dan žena, imala nastup nakon kojeg sam se borila sa bronhitisom i putovala u Istanbul da se malo odmorim pred zakazane nastupe.

Ljuta si na osobe koji su ti oborili YouTube kanal?

-Da. Neki od mojih saradnika iz Srbije su to učinili. Krivo im što sam na njemu objavila jednu televizijsku emisiju u kojoj sam pjevala i njihove pjesme. Jedan od trojice tih autora zatražio je blokiranje kanala. Za povlačenje svoje prijave tražio mi je novac. Naravno, takvo nešto nije zaslužio. Njegove pjesme, ne samo da ih više neću objavljivati na društvenim mrežama, nego ih nikada više neću ni pjevati na javnim nastupima, niti ću više sarađivati sa njim.

Hoće li biti novih pjesama?

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Nadam se da hoće. Trebala bih snimiti pjesmu Samira Zavlana o gradu Tuzli, ali za to čekam pomoć i potporu grada, te ukoliko bude sluha za taj projekat bit će i snimanje pjesme i spota. Sad za sad je to pod upitnikom. Nadam se potpori nadležnih institucija za kulturu i turizam. Treba da poklonimo nešto lijepo i trajno našem gradu.

Piše: Eset MURAČEVIĆ

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Sutra odluka Le Pen ili Macron

ŽELJKA JURIŠIĆ JOJ NIJE OPROSTILA: Sa Šemsom više ne pričam