in

SVE GLASNIJE PRIČE: Počeo sunovrat karijere Andreane Čekić

Slatka-Tajna.Eu

Andreana Čekić često je u žiži interesovanja javnosti što zbog burnog ljubavnog života, što zbog svojih bisera, a sada se priča da je totalno “pukla” kada je riječ o nastupima – naime, kako se šuška, pjevačica je vrtoglavo podigla cijenu gostovanja, zbog čega, kažu neki, sjedi kod kuće. Razlog za to jeste jer je gazde više ne zovu zbog prevelike cijene angažmana u iznosu od navodnih 10.000 eura.

Pjevačica je ostala iznenađena zbog ovih navoda, ali kako kaže, nastupa joj ne manjka i kalendar je pun ugovorenih datuma.

– Vidjela sam naslove i slatko sam se nasmijala toj izmišljotini i lošoj režiji. Ništa od toga nije istina. Ne znam koji je povod ovakvih naslova – rekla je pjevačica i dodala:

– Nastupam, kako u regionu, tako i u cijeloj Evropi, što možete vidjeti u mojim najavama.

O cijeni nastupa, kao i sve njene kolege šuti, ali kako je objasnila, ona je pristupačna.

– Cijena zavisi od mjesta i datuma, kapaciteta kluba i putnih troškova, kao i kod svakog kolege – kaže Čekićeva i osvrće se na dobro poznatu stvar kod pjevača i muzičara, a to je da cijena skače sa većim kapacitetom kluba, sa povećanim putnim i drugim troškovima i naravno samog mjesta pa čak ponekad i datuma.

Andreana je zatim otkrila da li je cijena njenog nastupa drastično veća od većine cijena nastupa ostalih kolega, pa je zbog toga nastala fama.

-Ne znam koliko koštaju nastupi mojih kolega i ne ulazim u to. Svi vidimo i znamo koji su pjevači traženi, ko nastupa svakog vikenda, ko puni klubove, a ko sjedi kod kuće. Smatram da je cijena za moj nastup pristupačna, jer da je drugačije ne bi niko mogao da me angažuje. A kalendar je pun – zaključuje pjevačica.

Piše: O.T.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Otvoreno o rekonstrukciji Vlade i polemici oko pomilovanja

Članovi SNSD-a na sramni skup u Banja Luci zvali i nastavnike, pozive slala i direktorica škole