in

Članovi SNSD-a na sramni skup u Banja Luci zvali i nastavnike, pozive slala i direktorica škole

Slatka-Tajna.Eu

Boračka organizacija RS danas je navodno u svojoj organizaciji Banja Luci održala skup pod nazivom “Sloboda”.

Iako je skup definiran kao nestranački, brojne fotografije pokazuju kako iza organizacije ovog događaja stoji SNSD.

Naime, poruke o održavanju skupa i dolasku na ovaj događaj poslane su između ostalog i nastavnicima banjalučkih osnovnih škola.

Sve je ličilo na loše isceniran cirkus

U porukama koje su upućene nastavnicima u Banja Luci, stoji kako bi ostankom kod kuće, umjesto dolaskom na događaja, pokazali odsustvo ljubavi i brige za roditelje, braću i sestre, kao i za sinove i kćeri.

“Jer nije nam važno koja se sila nadvila nad nama, nego koju svetinju treba da sačuvamo. Pozovite i sve one koji su vam dragi i do koga vam je stalo, da dođu i budu dio nas”, stoji u poruci koja je upućena nastavnicima osnovnih škola.

Poziv nastavnicima uputila je i direktorica Osnovne škole “Vuk Stefanović Karadžić” Tatjana Vilendečić koja je naglasila kako je dolazak za članove SNSD-a obavezan.

“Zaposleni u osnovnim školama će se okupiti ispred škole Georgi Stojkov Rakovski. Pošto trebam da sačekam aktiviste i simpatizere u Rosuljama naći ćemo se kod škole pa ćemo skupa do Trga.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Potvrda aktivista koji dolaze možete poslati meni viber porukom ili u grupu s obzirom da sutra treba da se predaju spiskovi ljudi koji dolaze na miting podrške”, stoji u poruci direktorice osnovne škole – javio je Klix.

Inače, Boračka organizacija Republike Srpske (BORS) je odlučila stati iza skupa nakon odluke visokog predstavnika Christiana Schmidta o suspenziji Zakona o nepokretnoj imovini RS-a i američkih i britanskih sankcija koje su uvedene Miloradu Dodiku i Željki Cvijanović.

Ovaj skup dolazi u trenutku kada se u manjem bh. entitetu spinuje o navodnom planu otmice člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, a tzv. analitičari su se razbacivali teorijama da njegovo kidnapovanje sprema EUFOR, NATO i britansko-njemačke službe.

A danas se prijetilo i visokom predstavniku Christianu Schmditu…

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

SVE GLASNIJE PRIČE: Počeo sunovrat karijere Andreane Čekić

Partizan poražen od Bursaspora u osmini finala Evrokupa