in

Stanivuković prvi gradonačelnik od rata na uskrsnoj misi, dočekan aplauzom

Slatka-Tajna.Eu

Povodom katoličkog Uskrsa u banjalučkoj katedrali Svetog Bonaventure služena je misa, na kojoj je, prvi put nakon 36 godina, prisustvovao i gradonačelnik ovog grada, javio je reporter televizije Nova BH.

Dolazak Draška Stanivukovića ispračen je aplauzom prisutnih vjernika.

Prvi čovjek Banjaluke je došao na uskrsnu misu kako bi, između ostalog, poslao poruke mira, praštanja i suživota.

Inače, vrhbosanski nadbiskup Tomo Vukšić poručio je danas kako je Uskrs svetkovina nade i odgovor na čovjekovu prirodnu želju za životom koja je najiskonskija nada čovjeka.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuNadbiskup Vukšić na uskrsnoj svetoj misi u katedrali Srca Isusova u Sarajevu kazao je i da je “Uskrs za kršćane blagdan nade i izvor njihove radosti”, ali da ujedno i blagdan nade za sve ostale plemenite i dobre ljude, pa i za one loše koji će naći snage i načina odvratiti se od svoga zla puta.

#slider_0

U čovjekovoj naravi ništa nije tako jako kao želja za životom. U istoj čovjekovoj naravi, dodao je, ugrađena je želja da smrt ne bude kraj. To je prirodan osjećaj i želja i u čovjeku se sve buni protiv posmisli da je smrt kraj, dodao je Vukšić.

Na kraju je istakao da je svetkovina Uskrsa, koja je izraz za zahvalne memorije kršćana, “sjećanje na događaj Isusova uskrsnuća, što je temelj kršćanske vjere”.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

OznakeComments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Đoković stigao na Srbija open

BRENIN SIN JE ZALJUBLJEN U MENE! Viktor Živojinović je Seki Aleksić slao ljubavna pisma