in

BRENIN SIN JE ZALJUBLJEN U MENE! Viktor Živojinović je Seki Aleksić slao ljubavna pisma

Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica Seka Aleksić jednom prilikom je ispričala sa joj je najmlađi nasljednik koleginice Lepe Brene i Bobe Živojinovića, Viktor slao ljubavna pisma.

Naime, na Jutjubu se pojavila emisija “Sav taj Pink” iz 2005. gdje je gošća bila Seka sa svega 24 godine, kada je izdala treći album za “Grand” i bila pjevačica u usponu. Ona je tom prilikom pričala da joj je Brena bila idol i da je obožava.

  • Lepa Brena nas sada vjerovatno gleda i moram da pošaljem ogroman poljubac njenom sinu Viktoru, koji me obožava i zaljubljen je u mene. On mi je sve vrijeme slao ljubavna pisma. Crtao mi je zeca, kućice i srce. Više puta. Ja ga pozdravljam i kažem mu da ga volim i obožavam i da ćemo se uskoro vidjeti – poručila je putem TV ekrana Seka tada sedmogodišnjem Viktoru.

U međuvremenu, Seka se udala za Veljka Piljikića, s kojim ima dva sina Jakova i Jovana. Brenin sin je takođe stasao i postao meta za mnoge mlade pjevačice, pogotovo otkako je raskinuo dvogodišnju vezu s djevojkom Sandrom Miljaković. S obzirom na to da je njegov najstariji brat Filip već oženjen pjevačicom, i Viktor i Stefan se često dovode u vezu s pjevačicama, a javnost ne prestaje da se interesuje ko je nova buduća Brenina snajka.

(express/alo)

Comments

Komentariši

Loading…

0
Legend

Written by Redakcija

Community ModeratorContent AuthorYears Of MembershipVerified User

Stanivuković prvi gradonačelnik od rata na uskrsnoj misi, dočekan aplauzom

PRIČE O KOJIMA SE GODINAMA NIJE GOVORILO: Horor iza zatvorenih vrata Playboy vile