in

Đoković stigao na Srbija open

Slatka-Tajna.Eu

Najbolji svjetski teniser Novak Đoković doputovao je u Beograd, gdje će od sutra do 25. aprila učestvovati na Otvorenom prvenstvu Srbije u tenisu /Srbija open/.

Poslije razočaravajućeg poraza na Mastersu u Monte Karlu već u drugom kolu od Alehandra Davidoviča Fokine, Đoković je stigao u srpsku prijestonicu i na teniskom kompleksu na Dorćolu imao prvi trening.

Đoković će u prvom kolu Srbija opena biti slobodan, dok ga u drugom očekuje odmjeravanje snaga sa Laslom Đereom ili Hamadom Međedovićem, s obzirom na to da je tako odlučeno žrijebom na Karaburmi.

U trećem kolu Đoković bi mogao da se sastane sa Dominikom Timom, pa je jasno da bi publika u Beogradu u ranoj fazi Srbija opena mogla da uživa u vanserijskom tenisu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Organizatori Srbija opena, čiji je direktor Novakov mlađi brat Đorđe, otkrili su na konferenciji za novinare i da će sljedeće godine pokušati da dovedu i Nika Kirjosa, kojem turniri na zemljanoj podlozi nisu omiljeni, što je jedan od razloga što srpska publika neće imati priliku da ga vidi već ove godine.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Splićanima sirnice i pisanice

Stanivuković prvi gradonačelnik od rata na uskrsnoj misi, dočekan aplauzom