in

SVE SAM STVARALA SAMA: Doris Pinčić ponosna

Slatka-Tajna.Eu

Doris Pinčić obilježit će dvije godine na HRT-u. Njen iznenadni odlazak s RTL-a snažno je tada odjeknuo u javnosti, ali to ju nije omelo. Publika već dulje vrijeme upravo s Doris ulazi u novi dan u emisiji ‘Dobro jutro, Hrvatska’, a ona se u studiju posve udomaćila.Kako i sama kaže, sretna je tu gdje je. Uči u svakoj emisiji, upija znanje od iskusnijih i starijih. Svakim danom zahvalna je za novu priliku i za sada tome ne vidi kraja.

– ‘Dobro jutro, Hrvatska’ bih prije nazvala zadovoljstvom nego izazovom. Kad i ako se, ne daj Bože, promijeni, tražit ćemo druge puteve.Za mene je to televizija u svoj svojoj raskoši. Volim i emisije o kuhanju, pustolovne sadržaje... – rekla je.

Iako se, kako sama kaže, ne trudi previše oko društvenih mreža, Doris na Instagramu ima više od 250 hiljada pratitelja.

– To se dogodilo slučajno, jer ja uopće nisam posebno instagramski tip. Prikažem dio sebe i svog života i nastojim ne uljepšavati previše. Nekom se to sviđa, nekom ne – objašnjava.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Zbog javnih nastupa, koji su vrlo česti u njezinom životu, voditeljica Pinčić je često na meti javnih kritika. Na to je, priznaje, navikla.

– Kao što sam nedavno rekla, žena mora imati doktorat da bi netko primijetio da zna abecedu.Ponosna sam jer sam sve stvarala sama – zaključila je Doris Pinčić.

(Express/24sata)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Igrat će protiv Nadala za 5. kolo, a ni ne zna za to: Ma daj, tri sata je ujutro…

Ahmetović (SDP1), Bernardić (SDP2) i Grmoja (SDP3) surađuju i usklađuju istupe