in

Ahmetović (SDP1), Bernardić (SDP2) i Grmoja (SDP3) surađuju i usklađuju istupe

Slatka-Tajna.Eu

Davor Bernardić i Nikola Grmoja

Foto: Patrik Macek / PIXSELL

Iz HDZ-a su u petak reagirali za izjave bivšeg šefa SDP-a Bernardića i jednog od vođa Mosta, Grmoje, koji su izjavili da se Vlada ne snalazi u okolnostima galopirajuće inflacije, a osvrnuli i na istupe SDP-ove zastupnice Mirele Ahmetović – ironično ih nazvavši SDP1, SDP2 i SDP3.

Bivši šef SDP-a, sada Socijaldemokrat Davor Bernardić, i Mostov Nikola Grmoja ranije danas su u saborskoj raspravi o novom zakonu o zaštiti prava potrošača ustvrdili da se Vlada ne snalazi u okolnostima koje donosi galopirajuća inflacija i da se ponaša kao da se ništa ne događa.

– Ahmetović (SDP1), Bernardić (SDP2) i Grmoja (SDP3) već neko vrijeme uspješno surađuju i usklađuju medijske istupe. A kako su se oni ‘snalazili’ to hrvatski građani već dobro znaju, istaknuo je HDZ u objavi na svome Facebooku.

“Dok je u Metkoviću, gradu svog nastanka, SDP3 bio na vlasti, dijelio je šakom i kapom protuzakonite otkaze kako bi zaposlio pola Grmojine rodbine. I sad Grad Metković samo na ime izgubljenih sudskih sporova mora platiti milijun kuna odšteta i kazni. Stoga je posve razumljivo da je Most u ‘svom’ gradu doživio 6 izbornih debakla zaredom”, naveli su iz HDZ-a.

Ali, dodaju, “Grmoja ne žali jer je ostvario svoj cilj – preselio se u Zagreb. Bernardić& Ahmetović, dok su SDP2 i SDP1 bili ista partija, zloguko su najavljivali 400.000 otkaza u COVID19 krizi i krah turizma i nastojali demontirati ključni energetski projekt za Hrvatsku – LNG terminal. Na sreću, naša Vlada RH i HDZ spriječili njihove zloćudne naume, kao što će ih spriječiti i u budućnosti. Kao što će i SDP3 prvom prilikom doživjeti i 7. uzastopni poraz od našeg Dalibora Milana, gradonačelnika Metkovića”, stoji u HDZ-ovoj Facebook objavi.

– Dok je u Metkoviću, gradu svog nastanka, SDP3 bio na vlasti, dijelio je šakom i kapom protuzakonite otkaze kako bi zaposlio pola Grmojine rodbine. I sad Grad Metković samo na ime izgubljenih sudskih sporova mora platiti milijun kuna odšteta i kazni. Stoga je posve razumljivo da je Most u ‘svom’ gradu doživio 6 izbornih debakla zaredom, naveli su iz HDZ-a.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ali, dodaju, “Grmoja ne žali jer je ostvario svoj cilj – preselio se u Zagreb. Bernardić & Ahmetović, dok su SDP2 i SDP1 bili ista partija, zloguko su najavljivali 400.000 otkaza u COVID-19 krizi i krah turizma i nastojali demontirati ključni energetski projekt za Hrvatsku – LNG terminal. Na sreću, naša Vlada RH i HDZ spriječili njihove zloćudne naume, kao što će ih spriječiti i u budućnosti. Kao što će i SDP3 prvom prilikom doživjeti i 7. uzastopni poraz od našeg Dalibora Milana, gradonačelnika Metkovića”, stoji u HDZ-ovoj Facebook objavi.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

SVE SAM STVARALA SAMA: Doris Pinčić ponosna

Cazinjanka Mersija Murić je uspješna dizajnerica enterijera u Austriji