in

DOK SU DRUGI ROŠTILJALI, ČOLA SE OŽENIO 1. MAJA: Ovako je to izgledalo

DOK SU DRUGI ROŠTILJALI, ČOLA SE OŽENIO 1. MAJA: Ovako je to izgledalo
Slatka-Tajna.Eu

Zdravko Čolić, legenda muzičke scene, svakog maja ima dva posebna razloga za slavlje – i to na početku i kraju mjeseca. Naime, sudbonosno „da” pjevač je izgovorio 1. maja, dok je 30. maja njegov rođendan.

Jedan od najvoljenijih muzičara na ovim prostorima ove godine će proslaviti 73. rođendan, u šta je teško povjerovati budući da i dalje plijeni mladalačkom energijom.

S druge strane, Zdravko Čolić i njegova supruga Aleksandra, na današnji dan obilježavaju 23. godinu braka.

Miljenik žena, za kojim su uzdisale brojne ljepotice, pred matičara je stao sa 50 godina. Statusa „vječitog neženje” odrekao se zbog Aleksandre, koju je upoznao još dok je bila student geografije.

“Sreli smo se davnih dana u Makarskoj. Aleksandra je studirala u Beogradu, pa smo nastavili da se viđamo, a vremenom smo započeli i vezu”, otkrio je vječiti šarmer.

Prije nego što su razmijenili burme zabavljali su se jedanaest godina.

“Vjenčali smo se potpuno spontano, za 1. maj 2001. godine. Svi su mislili da je skrivena kamera jer smo pošli na uranak. Dugo smo bili u vezi, pa je to bilo dža ili bu”, priznao je jednom prilikom Zdravko Čolić.

Na pitanje kako ga je Aleksandra osvojila, odgovorio je:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


“Očarala me je svojom jednostavnošću i privrženošću. Svaki muškarac voli da neko brine o njemu. Mislim da je to bilo presudno”.

Tokom tri decenije zajedničkog života, supruga Zdravka Čolića nikada nije ni pomislila da se eksponira. Njene fotografije u javnosti mogu se izbrojati na prste, a o davanju intervjua nije bilo ni govora.

Malo je poznato da je Zdravko Čolić ženi sa kojom je dobio dvije ćerke, Laru i Unu, posvetio romantične stihove: „Tebe čuvam za kraj. Tebe ću ljubit do kraja života. Kad nebo stane, ja neću stati. Pogledaj dobro u moje oči. Ja nemam drugo, sebe ću dati”.

(Express / CDM)

The post DOK SU DRUGI ROŠTILJALI, ČOLA SE OŽENIO 1. MAJA: Ovako je to izgledalo appeared first on Express.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

“Žute potvrde” za EU izbore; velike kazne za prekšitelje izborne šutnje

“Žute potvrde” za EU izbore; velike kazne za prekšitelje izborne šutnje

Ciro kod Želimira – part 2

Ciro kod Želimira – part 2