in

VRATIO SE OSMIJEH NA LICE: Jovana Pajić je nakon razvoda imala dobar povod da popravi rasploženje

Slatka-Tajna.Eu

Razvod Jovane Pajić i Saleta Cvetkovića, pjevačici je teško pao. Osmijeh je proteklih mjeseci naprosto iščezao sa njenog lica, a sada se samo zbog jednog vratio.Razvod je ozbiljno  uzdrmao javnost, a pevačica, koja se za frontmena Tropiko benda udala po svim tradicionalnim običajima, nije mogla ni da nasluti kakve će posljedice odluka o razlazu uticati na nju samu.

Jovana koju smo navikli da vidimo nasmijanu, jer se uvijek glasno i od srca smije, proteklih mjeseci potpuno je utihnula, a osmijeh na njenom licu se gotovo ugasio.

 

Pakovanje kofera i odlazak iz stana u kom je sa pjevačem provela više od decenije, prazna strana kreveta, objašnjavanje djeci zašto mama i tata ne žive više na istoj adresi i sve druge stvari koje obavezno razlaz prate teško su kojoj pale.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Promijenila se, smirila, povukla, posvetila sebi i djeci, međutim, nedavno se pojavio razlog da se ponovo vrati svojim svakodnevnim aktivnostima i ponašanju po kom je prepoznatljiva.

Jovana je obilježila svoj 33. rođendan, što je bio povod za novu komunikaciju sa dragim ljudima. Brojne čestitke koje je dobila razgalile su je, utoplile njeno srce, a svi su primjetili da se i široki osmijeh, koji je dugo bio odsutan sa njenog lica, vratio.

(Express/Informer)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Đoković sletio u Beograd, zaobišao medije

Vožnja sa stilom: Cayenne Platinum Edition