in

Vožnja sa stilom: Cayenne Platinum Edition

Slatka-Tajna.Eu

Porsche lansira novo posebno izdanje odabranih Cayenne modela nazvano Platinum Edition. Ovo posebno izdanje SUV-a karakterišu izuzetni, usklađeni elementi dizajna i satenska platinasta boja kao i dodatna standardna oprema. Rezultat je izrazito moderan izgled u kombinaciji sa atraktivnom cijenom. Modeli Cayenne, Cayenne E-Hybrid i Cayenne S, kao i odgovarajuće Coupé varijante, dostupni su u Platinum Edition verziji.

Prefinjeni i izuzetni izgled Cayenne Platinum Edition-a karakterišu brojni detalji specifični za satenski model sa platinastom završnom obradom. Umetci u letvicama usisnika za vazduh na prednjoj strani, natpis Porsche integrisan u LED traku zadnjeg svjetla, oznaka modela pozadi i standardni 21-inčni RS Spyder Design točkovi, rezervisani isključivo za modele Platinum Edition, ofarbani su u ovu boju. Sportski auspusi i ukrasi bočnih prozora u crnoj boji dodatno naglašavaju sportski, elegantni izgled ove posebne serije. Dostupan u: bijeloj i crnoj, Jet Black sa metalik završnom obradom, Carrara White, Mahagony, Moonlight Blue i u posebnoj Crayon boji.

Elegantno dizajnirani enterijer: sigurnosni pojasevi boje Crayon i pragovi na vratima od brušenog aluminijuma sa logotipom „Platinum Edition“ daju poseban štih, kao i cjelokupna unutrašnjost prošarana aluminijem i ukrasima srebrne boje.

Dodatna oprema za Cayenne Platinum Edition predstavlja standard. Ovo uključuje: prednja LED svjetla sa sistemom Porsche Dynamic Light System (Porsheov sistem dinamičnih svjetala), panoramski krovni sistem, staklo za privatnost, Bose ®, sistem surround zvuka, ambijentalno osvjetljenje, kožna sportska sjedišta sa osam poza, Porsche grb na prednjim i zadnjim naslonima za glavu i analogni sat na instrument tabli. Porsche Exclusive Manufaktur također nudi širok raspon opcija za unutrašnjost i eksterijer koje daju na otmjenosti – od selektivnih promjena do opsežnih modifikacija.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Platinum Edition modela Cayenne je sada dostupan za naručivanje, a isporuke u Njemačkoj počinju u maju 2022. Cijene sa PDV-om počinju od 89.335 eura za Cayenne od 250 kW (340 KS), 102.901 eura za Cayenne E-Hybrid sa izlaznom snagom od 340 kW (462 KS) i 105.995 eura za Cayenne od 324 kW (440 KS).

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

VRATIO SE OSMIJEH NA LICE: Jovana Pajić je nakon razvoda imala dobar povod da popravi rasploženje

ONA JE PRVA EX YU PJEVAČICA KOJA JE STAVILA SILIKONE! Evo kako izgleda danas!