in

Đoković napušta hotel, advokat otkrio detalje sa aerodroma

Slatka-Tajna.Eu

Još uvijek traje ročište u slučaju Novak Đoković, a sudija Anthony Kelly naložio je da se Đoković premjesti iz hotela na lokaciju gdje može gledati ostatak suđenja. Advokat Đokovića Nicolas Wood također je otkrio za sada nepoznate detalje sa aerodroma gdje je odbijena viza prvom reketu svijetu.

Sudija Kelly naložio je da Đoković gleda suđenje, a informacije večeras intenzivno sa suđenja prenosi novinarka Karen Sweeney.

“Sudija Kelly je naredio Vladi da dovede Đokovića na lokaciju koju je odredio njegov advokat ovog ponedeljka (i kada god da sud završi zasjedanje) da može da gleda ostatak suđenja. Vjerovatno to neće biti kancelarije advokata jer ne dozvoljavaju ulazak nevakcinisanim licima”, objasnila je Sweeney.

Objašnjenje situacije na aerodromu

Advokat Wood također je iznio informacije da je Đokoviću na aerodromu uskraćen razgovor sa advokatima, njegovim timom i Tenisom Australije. Đoković je pitao može li razgovarati sa advokatima međutim službenik mu je odgovorio:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“To nije moguće”.

Prema informacijama sa suda Đokoviću su u 7:39 otkazali vizu, ali to mu je saopšteno 13 minuta kasnije. Tada je zamolio da se sačeka do 08.30 dok nije i zvanično podnio žalbu. Adovkati smatraju da se Novaku moralo dati više vremena za razgovor sa na aerodromu prije nego mu je viza otkazana.

Advokati Đokovića predložili su puštanje Đokovića iz pritvora na kraju svog izlaganja.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Oznake



Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Vijesti iz ekonomije po kojima ćemo pamtiti 2021.:Neizvjesna budućnost kineskog nekretninskog diva

UŽIVO: Australci odlučuju o Đokovićevoj deportaciji