in

UŽIVO: Australci odlučuju o Đokovićevoj deportaciji

Slatka-Tajna.Eu

Odluka će biti donešena u jutarnjim satima

U nedjelju u ponoć počinje saslušanje po žalbi najboljeg tenisera svijeta Novaka Đokovića na ukidanje vize za ulazak u Australiju.




E. Škorić


Prvi teniser svijeta peti dan se nalazi u hotelu Park u Melburnu nakon što mu granična policija nije dozvolila ulazak u zemlju unatoč medicinskom izuzeću.

Advokati srpskog tenisera imat će dva sata na raspolaganju, nakon čega će uslijediti trosatna pauza, a očekuje se u pet ujutro izlaganje zastupnika države. I advokati države imat će 120 minuta da izlože svoje stavove.

Dakle, tek nekada u ponedjeljak ujutro dobit ćemo končanu potvrdu o tome hoće li Nole ostati u Australiji ili će morati da je napusti.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










U međuvremenu došlo je do incidenta pred hotelom u kojem je izolovan Đoković. Demonstranti su se popeli na krov kako bi razvili baner podrške migrantima koji su tu smješteni godinama, a nakon što su se spustili, krenuo je sukob s policijom, a bilo je i hapšenja.

Oni koji žele, suđenje mogu da prate uživo OVDJE, no mnogi korisnici interneta žale se kako im stranica ne radi i čini se da je došlo do pada pod velikim opterećenjem zbog višemilionskih posjeta.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa









Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Đoković napušta hotel, advokat otkrio detalje sa aerodroma

Unauthorized Affiliate – error page