in

IMAO TREMU: Mahira Mulalića je oduševila kolegica

Slatka-Tajna.Eu

Od kada se pojavio u “Zvezdama Granda” ostavljao je utisak skromnog i prizemnog momka, a takav je ostao i danas. Iako je iz takmičenja izašao kao pobjednik Mahir Mulalić nije dozvolio da ga slava udari u glavu, već je nastavio da vrijedno radi i niže uspjehe u svojoj karijeri.

– Nastojim da ostane sve ovako, mislim svašta se dešava tokom karijere, ali ja sam tek na početku, tako da polako, sve je predamnom- rekao je Mahir.

Iako ima velike želje i kada je privatni život u pitanju, pjevač još uvijek koristi svaku priliku da se usavršava i napreduje u muzičkim vodama, te kako i sam priznaje još uvek sve finansije usmerava na nove poslovne poduhvate.

– Trenutno se fokusiram na muziku i usmjeravanje finansija samo na muziku, ali biće svega ako Bog da. Mislim da je bolje danas izbaciti jednu pjesmu nego album i uložiti u jednu numeru, jer na albumu se desi da neke pjesme prođu, a neke ne- ističe pjevač, koji je pre samo mjesec dana objavio novu pjesmu i pokupio sve pozitivne komentare, čemu svjedoči i milionski pregled na Jutjub platformi.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Tokom samog takmičenja svojim glasom dokazao je da je opravdano ponio titulu mlade Zvijezde, a podršku su mu pružile mnoge javne ličnosti i velika imena sa javne scene, ipak jedna pjevačica mu je posebno draga.

Dragana Mirković je mene oduševila, to je takva dama, dama prepuna ljubavi. Osobe koje su napravile tako velike karijere su najjednostavnije i najpristupačnije- otkrio je Mulalić i priznao da je imao tremu kada je prvi put upoznao kraljicu narodne muzike.

(Express/ Grand)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Zverev smislio plan da smjeni Novaka: “Ovo je računica”

Na Božić većinom oblačno, južina i toplina, te kiša, ponegdje i obilnija